Astralis har vind i sejlene og vinder nu også i ESL Pro League i Dallas. Vi har pressemeddelelsen:

Da Astralis i vinters hentede Emil ”Magisk” Reif ind som erstatning for Markus Kjærbye fortalte træner Danny ”zonic” Sørensen flere gange, at han så det nye line-up som det potentielt stærkeste Astralis nogensinde.

Det er for tidligt at bedømme om træneren har ret, men noget kunne tyde på det. Søndag aften vandt de danske verdensstjerner årets andet trofæ, da ESL Pro League-finalen blev vundet med 3-1 efter en turnering, hvor holdet kun tabte et eneste map – i finalen ved 2-0 føringen!

Finalen endte med 16-1(!), 16-14, 14-16, 16-12 til det danske hold.

Nyeste spiller hos Astralis og en af turneringens absolut bedste spillere, Emil ”Magisk” Reif fortæller:

  • Det er så sindssygt fedt at vi kan vinde den her. Vi har tabt ét map i hele turneringen herovre, og selvom Liquid i dag var gode, er vi bare et niveau over i øjeblikket. Det er kæmpestort at vinde ESL Pro League finalen, og jeg kan kun sige, at vi er vildt glade lige nu. Det er anden titel i år, og vi har stadig områder vi skal forbedre, så det kan jo gå hen og blive rigtig godt.
  • Vi var klart på udebane, men vi bliver modtaget utroligt godt alle steder, og selvom vi lige havde slået det amerikanske hold i finalen, blev vi klappet ud af arenaen. Det er fedt, at være en del af det her hold og at vinde titler. Både for os selv, men også til Danmark.
  • Det har været utroligt let, at falde ind på Astralis-holdet. Det, der er bygget op på selve holdet og hele den organisation, vi er en del af, og som er omkring os findes simpelthen ikke bedre nogen steder. Det er verdensklasse på alle områder og det er en kæmpe fornøjelse, at være en del af!
  • Vi skal nyde den her titel nu, men derefter skal vi arbejde videre. Vi har nået et delmål, men vi har stadig masser at opnå. Man bliver aldrig træt af at vinde, runder ”Magisk” af.

Emil Reif og holdkammeraterne tager dermed 250.000 dollars og årets andet trofæ med hjem til skabet.

Dermed cementerer det danske hold førstepladsen på verdensranglisten, og efter en turnering, hvor verdens nummer 2 fra FaZe Clan blev nedlagt på nærmest brutal vis med 16-3, 16-6 i semifinalen, er det svært at se, hvem der for alvor skal true dupreeh, dev1ce, Xyp9x, gla1ve og Magisk