gamigo´s taktisk udfordrende spil har nu fået to nye freelancers i den nyeste opdatering.

Den nyeste opdatering til Altlas Rogues indeholder som sagt 2 nye Freelancere. Men ikke nok med det, så er der flere godter at hente. Læs med her:

Hamborg den 5. februar 2021 – gamigo kan med stor glæde annoncere sin nyeste opdatering til Atlas Rogues som er en taktisk rogue-lite oplevelse på din PC. Det er stadig i sin Early Access fase. Den nye opdatering indeholder 2 nye Freelancere, rettelser og meget mere. Ikke nok med det, så kan spillerne se frem til et helt nyt Skin System.
Blackburn og Pup er de 2 nye Freelancere som tager kampen op imod de frygtindgydende modstandere. Spiller du Co-Op er det nu muligt at dele dit gear og talents med dem du spiller med. Og dem som køber eller har købt Atlas Rogues i sin Early Access fase, vil modtage et Golden Age skin, som tak for deres støtte.

I Atlas Rogues kan vores modige Freelancere rekruttere deres hold fra et hurtigt voksende karakterarkiv, for derved at modtage Reactor Keys for at undgå den katastrofale nedsmeltning i byen. Singleplayer og Co-Op taktikker møder et turbaseret univers i dette gribende eventyr. Spillere bliver fanget i denne gribende verden imens de låser op for en masse nye karakterer til spillet. Missionen er nu at knække koden til at slå din modstander på bedste vis.   Early Access versionen kan købes på Steam eller via Glyph nu! For mere information kan du besøge den officielle hjemmeside.

Early Access versionen byder på følgende:

  •    Rogue-Lite Gameplay
  •    Spil alene eller Co-Op
  •    Tur baserede kampe
  •    Et voksende karakterarkiv
  •    Uendelige muligheder for nyt indhold
  •    Eskalerende sværhedsgrad
  •    Det hårde karaktervalg
Forrige indlægJudgment ude 23. april
Næste indlægSe Windjammers 2 Arcade Mode
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)