Med lanceringen af BackBeat GO 3 tager Plantronics Bluetooth-lydoplevelse til nye højder – nyd musikken endnu mere og opdag nye nuancer i dine yndlingsnumre.

Plantronics lancerer BackBeat GO 3, der er et nyt trådløst stereo-headset designet helt fra bunden og som leverer en fantastisk lydgengivelse. Plantronics BackBeat GO 3 sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af trådløse øretelefoner og præsenterer dig for levende, støjfri hi-res-lyd fra små lydisolerende ørepropper, der er lige så stilfulde, som de er behagelige at have på.

‟For mange er musikken en essentiel del af hverdagen – en måde at få energi, fordybe sig eller blive inspireret på. Med BackBeat GO 3 leverer vi den underholdning, som din musik fortjener,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics.  ‟Et headset uden ledninger er ikke længere det samme som at gå på kompromis med lydkvaliteten. BackBeat GO 3 leverer en banebrydende lydoplevelse med trådløs teknologi.”

Hver eneste komponent og funktion i BackBeat GO 3, herunder brugerdefinerede højttalerenheder med præcisionsindstillet lyd, er designet med det formål at levere den absolut bedste lytteoplevelse. Takket være de seks-millimeter højttalerenheder i hver øreprop på BackBeat GO 3, får du et bredere lydbillede og en vifte af frekvenser, der sikrer naturlig lyd og perfekt afbalancerede høje- og dybe toner.

Udover det diskrete og stilfulde design kan du med BackBeat GO 3 styre musikken, besvare opkald, vælge næste musiknummer, justere lydstyrken, aktivere Siri eller Google Now mv. via indbyggede funktionstaster. Det lydisolerende BackBeat GO 3 headset leveres med tre størrelser ørepropper for at sikre komfort og stabil pasform, så det bliver siddende, når du er på farten. Samtidig får du op til 6,5 timers lyttetid på en enkelt opladning.

Derudover får du følgende fordele med BackBeat GO 3:

  • Levende, high-resolution lyd: Med Plantronics brugerdefinerede drivere og eksklusive lydformater kan du høre musik præcis på den måde, som kunstneren oprindeligt har tænkt, den skulle høres.
  • Svedafvisende design: Den eksklusive P2i nano-overflade sikrer, at musikken spiller videre selv under fugtige forhold og let regn.
  • Praktisk opladeretui (med udvalgte modeller): Det medfølgende opladeretui giver dig op til 13 timers ekstra batteritid, hvilket svarer til to fulde opladninger.

backbeat go3 01backbeat go3 02

Plantronics’ prisvindende BackBeat-serie

BackBeat GO 3 er det nyeste skud på stammen i den populære BackBeat-serie. Serien inkluderer også BackBeat SENSE, der er stilfulde on-ear trådløse hovedtelefoner med sensor-teknologi,  BackBeat PRO over-the-ear hovedtelefoner med aktiv støjeliminering og lyttetid på op til 24 timer samt BackBeat FIT, der er et svedafvisende, trådløst headset med et unikt design og en stabil og behagelig pasform, der bliver siddende, hvor det skal, uanset hvor hårdt du træner. 

Pris og Tilgængelighed

BackBeat GO 3 er tilgængelig i to farver – Cobalt Black og Copper Grey og fås hos udvalgte forhandlere fra maj 2016 til en vejledende pris på 749 kr. inkl. moms. BackBeat GO 3 med opladeretui kan fås til 995 kr.