Efter at have set den første sæson af Ballers, så havde jeg faktisk ret store forventninger til sæson 2. Skal man ligge en parallel til den sport som serie repræsentere, så var mine forventninger nok på højde med, at en hypet rookie skal træde vande for første gang i NFL.  Der var masser af drama og samt velorkesterret komedie og punch lines, der var skræddersyet til Dwayne Johnsons personlighed og karakter, som vi kender ham film.

Desværre så finder jeg det ærgerligt at ligesom man skal i sportens verden, nemlig at forny sig. Så syntes jeg ikke at HBO og Ballers formår dette i sæson 2.

Det helt store udslag for mig kommer ved, at man sætter alt for meget fokus på sin A-liste skuespiller, Dwayne Johnson, til at bære stort set hele sæson 2. Ikke at det ikke klær Dwayne Johnson at være i centrum af de 10stk 30 minuttters afsnit som der er i sæson 2. Men jeg syntes faktisk ikke at han kan bære det hele i sæson 2.

Der er så mange facetter i Ballers sæson 2, da man nu har læst de enkelte karakterer at kende, at Dwayne Johnson måske skulle have haft lidt mindre fokus i denne sæson. Hans altid friske og tiltider ret naive og skeptisk sidekick ‘Joe Krutel’ (Rob Corddry ) halter lidt efter i denne sæson, hvor jeg godt kunne have tænkt mig at se et endnu større sammenspil imellem de to. Samtidig så er deres stjernefrø-spiller Ricky Jerret (John David Washington) nærmest kun en skygge af sig selv i denne serie, hvor fokus er på Dwayne Johnson.

Især John David Washington, hvis efternavn klinger hos de fleste, udfylder hans roller eminent i forhold til det hans rolle repræsentere. John David Washington er søn a Denzel Washington og man ser straks, at æblet ikke falder langt fra stammen, fordi for pokker hvor spiller han godt.

Andy Garcia har også fået en ret fremtræden rolle i denne sæson, da det er ham som Dwayne Johnson er oppe imod i forhold til forretninger og det at skulle have flest spillere inde.

For lige at gøre historien klar for dem som ikke måtte have set sæson 1, så spiller Dwayne Johnson den tidligere NFL Linie mand og nu finansielle rådgiver for en håndfuld NFL spillere. Han prøver i hver sæson enten på et beholde nogle af sine NFL spillere i folden men også at erobre nye. Dwayne Johnson i rollen som den altid travle og meget flyvske rådgiver, fyldt med sjove punchlines og kække kommentarer. Han er en presset mand i en presset branchen, som kun overlever på personlig troværdighed og positive resultater.

Det skal siges at Dwayne Johnson spiller fremragende i rollen og den er som skræddersyet til ham, lige som de mange jakkesæt, som han hopper ned i.

Det der nok kunne have været John David Washington’s store gennembrud på skærmen, må siges at han står meget i skyggen af Dwayne Johnson i sæson 2. Han bringer lige så meget intenst og følelsesmæssigt skuespil ind i serien, som sin far har gjort det på skærmen. Desværre ses det kun i glimt og det er en synd og skam. Der er lagt vægt på hans meget svære familieliv og hans meget dominerende far, som prøver at presse sine egne præferencer nede over sønnen i sæson 2. Havde det været meget gennemført og mere en integreret del af sæsonen og havde John David Washington og ikke mindst Rob Corddry fået lov til at uddybe deres roller mere. Ja så tror jeg faktisk at sæson 2 havde været mere vellykket end den er.

 

Samlet vurdering:

Om det var min forventninger der var for høje i forhold til hvad den første sæson præsterede ved jeg ikke. Jeg syntes  lidt at sæson 2 er lidt tam og jeg har svært ved at finde hvor den skærer igennem som en succesfuld efterfølger. Men er man til sjove punch lines og drama. Så er der masser af det i Ballers sæson 2.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDragonball Xenoverse 2 har fået Switch udgivelses dato
Næste indlægTroll and I har fået Switch udgivelses dato
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
ballers-saeson-2-anmeldelseMan sidder hele tiden og venter på at der skal kommer noget ekstraordinært i forhold til sæson 1, hvor man jo gerne skal steppe op. Men det kommer ikke rigtig. Dwayne Johnsons skuespil er lige i øjet og skræddersyet til hans personlighed, men han overskygger mange af de andre gode skuespillere, som ikke rigtig får fodfæste.