Udover showfloor så havde Bandai Namco lavet et rigtig lækkert setup i business området. De præsenterede 7 meget forskellige titler som alle udkommer i den nærmeste fremtid. Du kan se sammendraget her. De satser stort på at underholde og det understøttes af deres tema med teksten Be Happy på deres trøjer. Langt de fleste spiller også for at få et behagelig afbræk og for at blive underholdt.

Jeg vil så sige at titlen 11-11: Memories Retold tilhører den noget mørkere kategori med en fortælling om Den Store Krig (1. Verdens Krig). Det er en historie skab af de Oscar-vindende studie Aardman sammen med DigixArt, hvor du følger to personer fra hver sin side af krigen. Kurt, soldat som leder efter sin søn som er mistet ved fronten, hvor Sebastian Koch lægger stemme til og  Harry, en canadisk fotograf som spilles af Elijah Wood. Denne følelsesmæssige rejse starter 9. november.

Mørkt bliver det også med  The Dark Pictures Anthology – Man Of Medan men på en helt anden og mere underholdende måde, hvis du er til gys. The Dark Pictures Anthology bliver en serie af spil som varer en 4-5 timer og som udvikles af Supermassive. Det er dem bag Until Dawn der udkom eksklusivt til PlayStation 4. Denne gang bliver det til alle platforme. Alle bygger på en eller anden form for fro vandrehistorie (Urban Legend) hvor den første bliver Man of Medan. Det bliver en interaktiv fortælling med mange forskellige udfald. Faktisk lover Supermassice at det bliver spil som har langt flere forgreninger end noget de tidligere har skabt.

Sidste år have jeg fornøjelse af at interviewe Kazutoki Kono-san om  Ace Combat 7 Skies Unknow. Det udkommer 18. januar 2019 til konsoller og efterfølgende til PC. Det ser stadig helt fantastisk ud og i år valgte jeg at spille det normalt i stedet for i VR. Der er næsten 3 timer af missioner i PlayStation VR hvilket jeg også ser frem til. Vejr er blevet en faktor og det er tydeligt at der nu er ved at være en lækker balance i hele oplevelsen. Jeg valgte at spille mission 7, som var eksklusiv til Gamescom presse. Den havde masser af vejr effekter. Nedenfor kan du se mission 6 som også blev vist på showfloor. Hvad kan jeg sige? Jeg synes det er fedt!

Jeg synes også  Soulcalibur VI er rigtigt lækkert. Jeg kommer til at spille som Ivy. Det er igen et figther spil med masser af lys, lyd og overproportioneret anatomi i en blanding jeg elsker. Der er igen en mere omfattende singleplayer og der annonceres stadig nye kæmpere til arenaen. Seneste er Azwel blevet en del af start opstillingen. Der var adskillige blanke på rosteren så Bandai Namco fortsætter annonceringerne helt frem til udgivelsen 19. oktober.

Da Dontnod kom med Remember Me så fik det en noget blandet modtagelse af pressen. Måske var det var en stærk kvinde som hovedperson? Personligt synes jeg at kombination af gameplay mekanik og idé var indlevende og underholdende. Twin Mirror bliver på mange måder en lige så unik oplevelse hvor du konstant kæmper med dit bedre jeg. Det er Samuel Higgs der vågner op uden at kunne huske hvad der er sket aftenen i forvejen og med hjælp fra sit bedre jeg skal stykke historien sammen. Det sker i et Mind Palace hvor Sam kan skabe sin helt egen virkelighed. Du kan se mere i traileren nedenfor. Det udkommer i 2019.

Det er umådeligt svært at følge med i alt hvad der findes af moderne kultur. Der er noget jeg ved noget om, andet jeg kender overfladisk og masser af ting der er helt nye. Denne gang var det en af de ting der var nye for mig, universet One Piece. Det er første gang jeg stifter bekendskab med Luffy og hans Straw Hat Pirates der i One Piece: World Seeker  skal undersøge hvad der foregår på fængselsøen. Det skal nok blive sjovt når det udkommer en gang i løbet af i år. Her er gameplay fra Gamescom.

Det sidste Jump Force som jeg synes tegner til at blive en super oplevelse. Det er et fighting spil så forvent at der skal læres en del inden du er konkurrencedygtig. Det er en fejring af 50 års jubilæet for magasinet Shonen Jump.

Der annonceres stadig både nye karakterer fra forskellige manga universer samtidig med at der kommer flere lokaliteter fra hele verden som arena for de intense kampe. Det er et must have for alle manga elskere.

Husk også at der er meget mere fra Bandai Namco bl.a. kommer Dragon Ball FighterZ til Nintendo Switch 28. september. I 2019 Code Vein, Naruto to Boruto: Shinobi Striker  kommer 30. august i år og My Hero One’s Justice der kommer 26. oktober.  Men det er nedenstående jeg ser mest frem til. Det var hvad vi havde valgt at bringe fra Bandai Namco fra Gamescom 2018.