Rocksteady Studios står for en af sommerens store udgivelser nemlig Batman Arkham Knight. Det er fjerde udgivelse i Arkham serien skrevet af Sefton Hill, Martin Lancaster og Paul Crocker. Handlingen er denne gang henlagt ni måneder efter Batman: Arkham City hvor Jokeren døde. Faktisk er Batman en smule rastløs for Jokerens død har fået kriminaliteten til at styrtdykke og indbyggerne har aldrig følt sig mere sikre. Det holder kun til skurken Scarecrow angriber Gotham City med gas så det er nødvendigt at evakuerer hele byen. Scarecrow samler alle Batmans ærkefjender for, én gang for alle, at slippe af med Batman. Han bliver godt hjulpet af den mystiske Arkham Knight, som er en skurk skabt til spillet. Dermed begynder Batman’s kamp for både at overleve og fange de mange skurke som er de eneste der er tilbage i Gotham City.

Når man kigger på spillets tekniske side så er byen mere end 5 gange så stort som de du har oplevet fra Arkham Citys hvor handlingen var hele den åbne fængselsby. Du bevæger dig rundt mellem de tre hovedområder uden at møde en eneste indlæsningsskærm. Du har selvfølgelig alle de gadgets du kender fra de tidligere spil. Der er Batrangs, detektiv synet, Grapple Gun og mange andre ting. Selvom det er fantastisk at anvende de mange gadgets så er det stadig Batman’s nærkamps teknikker der igen er blevet endnu bedre. Du kan nu også skifte mellem Batman og en af de allierede (Robin, Catwoman eller Nightwing) i det som kaldes Dual Play. Foretager du skiftet perfekt for du endda gavn af den bonus der er optjent.

Det der for mig er med til at gøre lige dette Batman spil til noget helt særligt er selvfølgelig Batmobilen. Det er første gang du får lov at suse rundt i Gotham City i den ikoniske bil, der både kan hoppe over ting, vende på en fem-krone og smadre gennem forhindringer.

Du kan se mere via traileren ovenfor.