EA har tidligere bekræftet at Visceral Games arbejder på en ny Battlefield titel der har kodenavnet Havana. Det lader til at Polygon i forbindelse med at EA stort set lukker og slukker Ghost Games (og dermed Need for Speed) har fået opsnuset at de fastansatte kan forsætte hos Visceral. Her skal de arbejde med Battlefield 5 der får et politi tema og skal være klar til senere i år.

Dermed forsøger EA desparat at komme på omgangshøjde med Activision og Call of Duty, der har årlige udgivelser. Vi håber Battlefield 5 bliver i en væsentligt bedre kvalitet end det som er set fra Battlefield 4. Var jeg en af de 1,5millioner der havde betalt for Premium så havde jeg også bedt om pengene tilbage.

Forrige indlægNyt Microsoft selvmål
Næste indlægR.E.M. DLC til Rocksmith 2014
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.