Indtil videre har Battlerite Royale været en del af Steams Early Access program. Det er nu fortid.

Battlerite Royale er nu gået ind som en officiel Free to Play titel og hermed udgivet som er fuldt spil. For at fejre dette, deler vi hermed den nyeste trailer til spillet.

Spiller du Battlerite Royale?

Forrige indlægPlanetside Arena udskydes
Næste indlægDiRT Rally 2.0 får ny trailer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)