MAG Interactive og Den Europæiske Centralbank fejrer euroens 20 årsdag med en quiz.

Der er udsendt en pressemeddelelse omkring dette. Den deler vi selvfølgelig med jer lige her:

Vær med i den særlige Quizkampen paratviden-quiz og vind en præmie!

Stockholm, Sverige – den 18 februar, 2019 — For at fejre euroens 20 årsdag er den svenske mobiludvikler og -udgiver MAG Interactive gået sammen med Den Europæiske Centralbank (ECB) for i partnerskab at invitere deltagere til at være med i Quizkampens #EUROat20 paratviden-quiz, hvor man kan vinde et Interrail Global Pass eller en iPad Pro (10.5”).

”Euroens 20 årsdag er en stor begivenhed for Den Europæiske Union, og vi er begejstrede for samarbejdet med Den Europæiske Centralbank. Vi inviterer alle paratviden-fans til at fejre årsdagen og deltage i vores tema-quiz!” sagde Daniel Hasselberg, CEO for MAG Interactive. “Vi udfordrer deltagernes paratviden med et udvalg af økonomirelaterede spørgsmål, som ikke kun er underholdende, men også uddannende.”

Indtil den 10. marts kan alle der bor i et EU-land og som har Quizkampen installeret på deres mobil deltage i konkurrencen. Quizzen er tilgængelig på Dansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Polsk, Finsk og Svensk. Blandt de deltagere der har besvaret alle spørgsmål korrekt trækkes der 30 vindere, der hver vil kunne vælge en præmie i form af et Interrail Global Pass eller en iPad Pro (10.5”)!

Spillet hedder QuizClash! (Quizkampen på Dansk) og kan downloades både til Android og iOS enheder.

Forrige indlægPlanetside Arena udskydes
Næste indlægDiRT Rally 2.0 får ny trailer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)