Så skal der deles bøllebank ud til nærmest alle man møder. Vi ser nu nærmere på Bayonetta 1 & 2 som lander på Nintendo Switch den 16. Marts.

Vi vil starte ud med at forklare hvordan det er muligt at få begge spil selvom man kun køber det ene. Hvis du køber den fysiske udgave af Bayonetta 2 på Nintendo Switch, vil du få en download kode med til Bayonetta kvit og frit. Så allerede her, der taler spillet for at man bare må eje det.

Bayonetta så dagens lys tilbage i 2009 på daværende førende platforme. Og dette spil blev taget af mange spillere med stor glæde. Det skabte dog også lidt røre i vandende da mange mente at spillet mente utroligt meget om Devil May Cry om Caocom stod bag.

Vi kan med det samme sige, at Bayonetta ikke er en Devil May Cry klon, selvom spillet ved første øjekast ligner det meget. Når man kommer i gang med spillet, bliver man hevet ind i en meget speciel verden med kræfter man ikke troede fandtes. Og man glemmer meget hurtigt at spillet egentligt blev beskyldt for noget andet.

Der bliver i denne anmeldelse set mest på Bayonetta 2, da det er det som er hovedspillet i denne udgivelse. Så det meste der bliver nævnt fra nu af har med Bayonetta 2 at gøre.

Vi vil først vende tilbage til den originale udgivelse af Bayonetta 2 som skabte et kæmpe ”kaos” da det blev annonceret. For spillet endte ud med at være en Nintendo Eksklusiv. Og derved kunne folk med andre platforme som havde første spil ikke spille Bayonetta 2 med mindre de havde en Wii U. Nu gælder det samme dog bare med Nintendo Switch, så spiller er og bliver en eksklusiv titel til Nintendo.

Man er ikke i tvivl om det er en Bayonetta titel man har fat i når man starter Bayonetta 2 op. Fordi lige fra starten der er fuld fart over feltet og man giver alt hvad man har lige fra starten af spillet af.

Spillet er stadig i bedste Action / Hack and Slash stil. Og en god ting ved spillet er det er lige til at gå til om man har spillet Bayonetta eller ej. Spillet gør plads til nye spiller, og gør selvfølgelig også lige så meget plads til dem som har spillet det før. På den måde man har lavet Bayonetta 2 er spillet lige til at gå til for alle.

Man kan i starten måske være lidt forvirret da spillet har så meget at byde på, og controls kan virke lidt indviklet. Men det er så ikke tilfældet, for når man kommer i gang finder man hurtigt ud af at spillet er lige til at gå til.

Der er jo selvfølgelig også en tutorial i spillet, så man bliver sat godt ind i hvordan spillet fungere og hvad man skal. Dette sætter vi stor pris på i spil som Bayonetta 2 hvor der er så mange forskellige muligheder for hvad man kan og gør.

Når man spiller er der god mulighed for at prøve spillet af på flere måder med hensyn til controls. Man kan endda bruge skærmen på Switchén når der spilles. Det er super smart, men det der altid vil være at foretrække er at bruge en Pro controller.

En ting der altid er godt ved mange Switch spil, er man tænker på den gode gamle sofahygge. For der er også mulighed for lokal Co-Op i spillet. Så man kan sidde med vennerne der hjemme som i de gode gamle dage. Man kan også tage Co-Op online, men det er jo ikke det samme.

Bayonetta & Bayonetta 2 er en eksplosiv oplevelse. Køber man denne ”pakke” så vil man ikke fortryde, for der er underholdning til et utal af timer.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKingdom Come: Deliverance ude nu
Næste indlægAcer Predator Galea 500 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
bayonetta-bayonetta-2-anmeldelseBayonetta & Bayonetta 2 er en eksplosiv oplevelse. Køber man denne ”pakke” så vil man ikke fortryde, for der er underholdning til et utal af timer.