Hvis du var ung i 90érne så vil du nok uden tvivl kunne huske serien Baywatch. Den har nu fået nyt liv i en sprit ny film af samme navn.

Det som serien blev husket for ud over David Hasselhoff, som den gang var damernes ven, var de langsomt løbende scener. De fleste teenage drenge husker uden tvivl Pamela Anderson og Jasmine Bleeth måde at løbe langsomt på i disse stramme badedragter.

Er vi klar til en ny omgang livredning og langsomt løbende kvinder igen? Det vil vi nu finde ud af med denne anmeldelse af Baywatch filmen som snart lander på markedet.

Baywatch filmen skal ikke ses som en genudgivelse af serien fra den gang, for det er den absolut ikke. For folk som har set traileren, eller filmen så ved man det ikke er sådan landet ligger. Den er nemlig lavet med et stort glimt i øjet, og også lidt som en parodi på serien.

Filmen ser lidt bort fra de gode gamle livredder dage vi kender fra serien. For der sker bare så meget andet langs kysterne (og andre steder), som ikke kan gå forbi Dwayne Johnson aka The Rock og Zac Efron som er det herlige makkerpar Mich og Matt.

Når man ser filmen, skal man med det samme se bort fra serien som den var den gang, for det vil man få det bedste ud af. For filmen skiller som sagt sig meget ud fra det vi kender. Men der er selvfølgelig plads til disse langsomt løbende kvinder og flotte fyrer som vi kender serien for. Så hvad det sidste angår, så har man holdt sig lidt til den oprindelige opskrift.

Ser man på selve historien i filmen, må man hurtigt erkende at den er en anelse tyndbenet. For man har jo gættet hele filmens handling inden den går i gang. Men ser man bort fra det, så er Baywatch filmen faktisk en ret sjov og god film. Den har mange værdier, og er en film man ikke vil dø af at se en gang til.

Man må sige at filmen er alt det som serien ikke er. Så er det op til den enkelte om det så er godt eller skidt. Man har brugt det populære fra serien, og tilføjet en masse gak og løjer, og sådan har man brygget en film sammen. Det bedste man måske kunne gøre her, var at lave en ny film, og ikke lave den med navnet fra den kendte TV serie. For folk der har set den serie har nok store forventninger i forhold til den.

Baywatch filmen er klart værd at se, og den kan helt sikkert også redde jeres aften hvis I skal have en god og sjov film igennem hjemmebiografen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAnmeldelse : Layton’s Mystery Journey : Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy
Næste indlægRazer Hammerhead BT anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
baywatch-anmeldelseBaywatch filmen er klart værd at se, og den kan helt sikkert også redde jeres aften hvis I skal have en god og sjov film igennem hjemmebiografen.