HDR10-understøttelse, Eye-Care teknologi og fremragende farvegengivelse til en pris, hvor alle kan være med

BenQ lancerer EW277HDR: En 27-tommers monitor med HDR10-understøttelse til arbejdsbrug og multimedieunderholdning. Skærmen kombinerer styrkerne ved VA-paneler med HDR10-understøttelse i Full HD og hele 93 % dækning af DCI-P3 farveområdet samt 100 % dækning af Rec. 709 for at levere en absolut pragtfuld visuel oplevelse. Takket være BenQs omfattende Eye-Care teknologi kan de pragtfulde billeder på EW277HDR nydes i lange drag uden at øjnene overbelastes.

Udvalgte funktioner og specifikationer for BenQ EW277HDR:

  • 27″ Full HD VA-panel med 3000:1 statisk kontrast og HDR. Understøttelse af HDR10-indhold åbner op for farveområdet og giver ekstra punch i billedet.
  • Imponerende farvegengivelse. EW277HDR dækker 100 % af Rec. 709-farveområdet og hele 93 % af DCI-P3 farveområdet – det er langt bedre end almindelige LED-baserede monitorer og sikrer mere livagtige og naturtro billeder.
  • Fleksibel og skånende for øjnene. BenQ Eye-Care teknologier som Low Blue Light og Flicker-Free skåner øjnene og giver en optimal billedoplevelse i mindre optimale omgivelser med foranderlige lysforhold. Brightness Intelligence Plus gør det desuden let at finde den optimale HDR-tilstand ved at dæmpe billedets lyseste områder en anelse og stadig bibeholde detaljerne i mørke områder.
  • Diskret multimedietalent. Det stilrene design skjuler de indbyggede højttalere i EW277HDR, der sikrer en komplet multimedieoplevelse. Skærmen har følgende tilslutninger: 2 x HDMI 2.0, 1 x VGA, 1 x 3,5-mm linjeindgang til lyd og 1 x 3,5-mm udgang til hovedtelefoner.