CinePrime W2700 imponerer med ultraskarpt billede og suveræn farvegengivelse i de kvalitetsbevidste entusiasters hjemmebiografer

BenQ, verdens førende DLP-projektorproducent, har offentliggjort CinePrime W2700 DLP-projektoren, som giver hjemmebiograf-entusiaster tårnhøj billedkvalitet med farvegengivelse i verdensklasse og et væld af tilpasningsmuligheder. BenQ W2700 er verdens første 4K DLP-projektor med DCI-P3-farvedækning, som er designet til hjemmebiografer med CinematicColor med projektor-optimeret HDR-PRO-understøttelse og individuel fabrikskalibrering af farver.

“W2700 introducerer spirende filmelskere for biografkvalitet i entusiastklassen,” siger Bo Cramér, der er administrerende direktør for BenQ Nordic AB. “Projektoren leverer fantastiske 4K-billeder med præcis HDR-farvegengivelse samt adskillige billedjusteringsfunktioner og en fleksibel installationsproces, der gør den nem at bruge i både mindre hjemmebiografer og stuer.”

Spektakulær 4K UHD-opløsning med dækning af DCI-P3-farveområdet
W2700 leverer 4K-billeder med en opløsning på 3840×2160 og 8,3 millioner pixels. Projektoren anvender den nyeste 0,47” single-DMD DLP-teknologi sammen med et 4K-optimeret optisk system, der skaber perfekt lysgennemstrømning og suveræn billedkvalitet.

W2700 skiller sig ud fra konkurrenterne via 4K-opløsning med digitalbiografindustriens strenge DCI-P3-farvestandard, som skaber de perfekte forudsætninger for at se de nyeste Blu-ray-film med den farvegengivelse, filmskaberne har tiltænkt. Takket være den BenQ-eksklusive CinematicColor-teknologi kan W2700 dække 94 procent af det enorme DCI-P3-farveområde og 100 procent of Rec. 709, og den individuelle fabrikskalibrering af farver sikrer en farvenøjagtighed på Delta E≤3.

W2700’s HDR-PRO-teknologi er specifikt optimeret til projektorer og gør 4K-videoscener utroligt livagtige. HDR-PRO understøtter både HDR10- og HLG-formater og kalibrerer automatisk farve og tone for at skabe optimale lysstyrke- og kontrastforhold. Denne billedoptimering giver overlegen 4K-skarphed og -dybde samt farverig, naturlig og realistisk videokvalitet.

Billedjusteringsfunktioner og fleksibel installation

W2700’s teknologier såsom CinemaMaster Video ++ og CinemaMaster Audio+ 2 giver filmentusiaster og hjemmebiografejere filmoplevelser i professionel klasse med effektiv 4K-optimering, smukke farver samt kraftfuld integreret lyd.

Flere oplysninger

  • BenQ W2700 vil kunne købes i Danmark fra slutningen af februar til en vejl. pris på DKK 14990,- inkl. moms.