Den buede form på BenQ’s nyeste gamer-skærm, XR3501, gør det endnu sjovere at lade sig opsluge af de hæsblæsende spil. Opløsningen er helt i top, og farverne står knivskarpt – også med 200 km/t.

BenQ XR3501 en imponerende skærm med en størrelse på hele 35 tommer og en buet form, der omslutter brugerens synsfelt.

LED-skærmen er født med en opløsning på 2.560 x 1.080 pixel og et aflangt billedformat på 21:9. Et format, der ikke blot er velegnet til spil, men som også giver plads til flere åbne programmer på skrivebordet eller en overbevisende filmoplevelse foran computeren.

Perfekt til racerspil

BenQ XR3501 er den perfekte skærm, når kurven skal rammes rigtigt i de mest krævende racing-spil. Den buede form giver en særligt omsluttende billedoplevelse, så det er let at lade sig opsluge fuldstændig af de hæsblæsende racerløb på skærmen.

Opdateringsfrekvensen på BenQ XR3501 ligger på imponerende 144 Hz. Det betyder, at både modkørere og racerbanernes mange detaljer står knivskarpt og ikke tværer ud, når speederen trykkes helt i bund.

Se alle detaljerne

I kraft af den høje opløsning og levende farvegengivelse kommer alle spillenes detaljer til deres ret på BenQ XR3501. Skærmens farvestyrke kan indstilles i 20 niveauer, så billedet matcher den enkelte gamers personlige præferencer eller de spil, der spilles. Der er som udgangspunkt indstillet tre forskellige skærmopsætninger, udført af professionelle computerspillere, der er optimeret til racer- og actionspil.

BenQ XR3501 har indbygget Black eQualizer-farveteknologi, som skruer op for lyset i skærmbilledets mørkeste områder uden at overeksponere de lyse dele af billedet. På den måde træder alle de visuelle detaljer tydeligt frem, og gameren skal ikke anstrenge øjnene for at se, hvad der forgår i spillene.

Gamere drager også fordel af, at XR3501 er udstyret med BenQ’s Low Blue Light-teknologi. Teknologien hjælper til at minimere det blåspektrede lys, der udsendes fra almindelige computerskærme, og som kan være skadeligt for øjnene og ødelægge ens søvnrytme. Ved at lade gamere vælge mellem forskellige lave niveauer for det blå lys, beskyttes deres øjne og træthed og hovedpine undgås. Skærmen understøtter Flicker-free teknologi, der giver større komfort og bedre koncentration ved at skabe et roligt billede uden flimmer, uanset lysstyrken.

Fakta om BenQ XR3501:
Størrelse: 35 tommer
Type: LED-skærm
Panel: AMVA
Betragtningsvinkler: 178/178 grader
Opløsning: 2.560 x 1.080 pixel
Billedformat: 21:9
Opdateringsfrekvens: 144 Hz
Tilslutningsmuligheder: 2x HDMI 1.4, DP 1.2, MiniDP 1.2 samt 3,5 mm jack-stik
Ergonomiske indstillingsmuligheder: Skærmen kan vippes fem grader fremad og 15 grader bagud

Pris
BenQ XR3501 er i handlen nu til en pris på 9.490 kr