Bethesda har allerede inden E3 kommet med en af de bedste afsløringer nemlig Fallout 4. Under E3 har vi nu fået udgivelsesdatoen som bliver 10. november. Hvis du ikke kan vente med at komme til at spille Fallout, så havde Bethesda en overraskelse i ærmet med annonceringen af Fallout Shelter. Det er et mobilspil til iOS som er udgivet i dag. Det er gratis og du skal bygge dit helt egent beskyttelsesrum. Du finder det lige her https://itunes.apple.com/app/fallout-shelter/id991153141?mt=8.

Der bliver i starten af 2016 endnu mere blod og hærgen når Doom udkommer til PC, Xbox One og PlayStation 4. Det bedste ved denne udgivelse bliver det modding tool som bliver tilgængeligt. Det har lidt længere udsigter med Dishonored 2. Denne gang bliver det med en kvinde som hovedperson. Ventetiden kan du så benytte på Dishonored Remastered udgaven.

The Elder Scrolls får sit eget mobil spil der bliver kaldt The Elder Scrolls: Legends. Det bliver et kortspil efter samme model som Hearthstone. Det udkommer i første om gang til PC og iOS.

Bethesda’s free-2-play titel BattleCry bliver sendt i beta senere i år. Der er nævnt august som

Mens vi venter på alle disse spil så er Bethesda i gang med at skabe deres eget online netværk. Det bliver Bethesda.net som skal samle alle deres spil under en hat. Det var ikke meget information der lige var om denne del.

Alt i alt en spændende fremtid med Bethesda. Du kan se hele præsentationen ovenfor.