Microsoft har masser af opgaver med at få Xbox One til at fungerer, og derfor er det sidste de har behov for nok en detaljeret liste med deres kommende annonceringer. Det er (igen) en bruger fra NeoGAF der er på banen og vi har samlet listen her:

Xbox One lanceres i Danmark i april. Der skulle komme en større opdatering til XO i marts og den skulle indeholde lokalisering. Det var Microsoft oprindelige undskyldning for at udsætte lancering i Danmark. Vi får se om du kan tale dansk til kinect og om de har TV integration med der virker med 50hz.

Der kommer en hvid Xbox One.

Forza Horizons udkommer formodentlig i september og bliver i 1080p selvom der intet er om billedfrekvensen. Der bliver masser af sociale aktiviteter og dermed minder det lidt om det som venter i Driveclub til PlayStation 4.

Halo Anniversary 2 kommer med multiplayer og en Halo 5 beta nøgle 11. november 2014.

Quantum Break udkommer til jul 2014. (Holiday season).

Sunset Overdrive udkommer i efteråret 2014.

Nyt Gears of War kommer tidligst om 2 år da udvikling først lige er begyndt.

Der kommer 2 DLC pakker til Titanfall. Den første 45 dage efter udgivelse og den anden 120 dage efter udgivelse.

Der kommer også en Titanfall Xbox One. Det er den ikke blevet mindre af.

xbox titanfall

Der skulle komme en billigere Xbox One hvor diskdrevet er sparet væk.

Fable Legends kommer i 2015.

Der skulle være ny IP på vej selvom det ikke udvikles af Microsoft. Derfor er det ikke lige om hjørnet.

 

 

Forrige indlægNyt Microsoft selvmål
Næste indlægR.E.M. DLC til Rocksmith 2014
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.