Blendimals er et anderledes opgavespil udviklet af danske Exploding Cow. Det er et projekt startet ud af Det Danske Akademi for Digital, Interaktiv Underholdning, der nu er blevet til et produkt i form af et spil udgivet til iTunes. Konceptet er at blande forskellige dyrs egenskaber i en blender.

blendimals_0232Selvom det lyder makabert at komme dyr i en blender så er det faktisk god familie underholdning. Det er baseret på at du kan prøve opgaven igen og igen indtil du har helt styr på hvad der skal ske. I den simple start har du to dyr, et næsehorn og en kanin. Blender du disse to dyr får du en kombination der kan hoppe  for at undgå faldgruber og knuse store sten. Du vælger evne ved at trykke på knappen med dyret. Grænseflade tænkt som touch og derfor virker det rigtigt godt.

blendimals_0230Grafisk har det sit særegne udtryk med en karikeret stil der passer godt til de mindste. Der er også et katalog over de forskellige dyr. Dermed kan du se hvad det er for en evne hvert dyr trækker med ned i blenderen. Hele udfordringen går så på at vælge den rigtige evne på det helt rigtige tidpunkt så du kan nå frem til katapulten der skyder dig til månen. Det er klart at engelsk rammer et meget større marked. Når det er danskere der står bag, så kunne man godt lige have gjort sig ulejlighed med at lave en udgave med danske tekster.

blendimals_0233Holdet bag lægger ikke skjul på at de har hentet inspiration fra klassikkerer som Lemmings og Lost Vikings. Jeg mener stadig at Blendimals har fundet sin egen form, både i humor og stil der gør det til en underholdende oplevelse. Det er et spil for hele familien og det passer fint i den casual genre der gør spil på mobile enheder så populært.

Du finder Blendimals på iTunes til både iPhone og iPad, hvor det koster henholdsvis 7 og 14 kroner.

store-ios

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægInstant Game Collection i januar
Næste indlægNy trailer til Jade Dynasty Regenesis
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
blendimals-anmeldelseHoldet bag lægger ikke skjul på at de har hentet inspiration fra klassikkerer som Lemmings og Lost Vikings. Jeg mener stadig, at Blendimals har fundet sin egen form, både i humor og stil der gør det til en underholdende oplevelse. Det er et spil for hele familien og det passer fint i den casual genre der gør spil på mobile enheder så populært.