Den 20. november udkommer Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward eksklusivt til Nintendo 3DS. Dette er tredje spil i den modebevidste spilserie, der ifølge Nintendos salgstal har solgt i over 1,5 millioner eksemplarer i Europa.

Spillene er perfekte for alle fashionistas, der har lyst til at drive sin egen butik i storbyen Beaumonde City, hvor der bor mange smarte, modebevidste mennesker. Din opgave er at sørge for at alle butikkens kunder går glade derfra. Lyt til dine kunder og vælg ud fra et enormt katalog af tøj og tilbehør. Der findes over 19.000 forskellige produkter at vælge imellem og det gælder om at finde kombinationer som fungerer. Tilfredse kunder er nøglen til din butiks gode rygte!

Ud over alle de ting, der allerede findes i kataloget, bliver det også muligt at låse op for flere unikke ting med diverse amiibo-figurer, fx prinsesse Peachs krone og Marios kasket. Så har du amiibo, bør du absolut teste udvalget. Herudover vil flere genstande kunne downloades for alle på et tidspunkt efter releasen.

Det er vildt sjovt at have sin egen butik og inspirere kunderne, men spillet indeholder også flere opgaver, som du kan udføre:

  • Hårstylist og makeup-artist: Gør dine kunder endnu flottere, vælg mellem mange forskellige frisurer
  • Designer: Skab din egen kollektion af tøj og tilbehør
  • Model: Måske bliver dine modelbilleder så vellykkede, at du kommer med i annoncer?

Hertil kommer endnu en ting, du kan hygge dig med: Der er et lille, fint dukkehus i spillet, hvor du kan indrette rummene. Disse rum kan du siden dele med andre online eller via StreetPass.

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward udkommer 20. november og samme dato lanceres også en pakke med en hvid New Nintendo 3DS med denne titel præinstalleret på systemets micro SD-kort.