Bogen “Hjernen bag Astralis” udkommer 12. november

0
1372

Astralis skrev sig ind i historiebøgerne, da de i august 2019 som det første hold i verden vandt tre Major-titler i træk og fire i alt. Men hvad er det som gør Astralis til noget helt særligt? Det giver HJERNEN BAG ASTRALIS et godt bud på, hvor Danny “Zonic” Sørensen fortæller historien om, hvordan Astralis opstod og hvad det kræver at komme til tops i den nye verden.

Danny “Zonic” Sørensen er træner for Astralis og en af verdens dygtigste udøvere af computerspillet Counter Strike. I HJERNEN BAG ASTRALIS fortæller han den utrolige historie om e-sportens rejse fra sumpede netcaféer til en milliardindustri med udsolgte arenaer, fanatiske fans og griske pengemænd.

“Zonic” har spillet en nøglerolle i udviklingen. Som træner for Astralis var han den første til at trække på psykologer, diætister og en tidligere jægersoldat, når spil og strategi skulle forbedres, og i dag kopierer e-sportshold over hele verden hans metoder.

På sin egen krop har “Zonic” også mærket, hvad det kræver at komme til tops i den nye verden. Under opvæksten i en forstad til Roskilde blev computerspil hans vej væk fra en kriminel løbebane, og senere har han kæmpet sig forbi indspiste spil-klaner, danske fidusmagere, russiske oligarker, holdkammeraters forræderi og anklager om snyd frem til den plads på verdenstoppen, som Astralis har i dag.

Bogen er skrevet i samarbejde med Markus Bernsen, journalist på Weekendavisen. Forfatter til flere bøger, blandt andet Danmark Disruptet (2019) og Magteliten (2015).

Udgivelsesdato: 12. november 2019, 352 sider, vejl. pris: 299,95 kr. 

Danny ‘zonic’ Sørensen Født i Roskilde 1986, coach for Astralis. Fra 2004-2014 professionel Counter-Strike-spiller på mTw, SoA og et halvt hundrede andre hold. Nomineret som bedste træner i e-sport og bedste Counter-Strike-spiller. Uddannet Cand. Merc. IT fra CBS.