Hvis I overvejer at få fingrene i BoxBoy! + BoxGirl! men tøver lidt, så er det her du skal se med.

Holdet bag spillet har frigivet hele 2 nye trailere til spillet. Den første er i toppen af nyheden. Den anden får I lige her:

BoxBoy! + BoxGirl! er ude nu på Nintendo Switch.

Forrige indlægDays Gone start guide
Næste indlægGiga Wrecker Alt udgives på Torsdag
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)