Så er det nu. Det er enten dig eller mig. Denne by er ikke stor nok til os begge! PieFace Showdown! er et af de mere usædvanlige brætspil. Her er ikke mange regler og spillet er ret så simpelt. Men er det sjovt? Find ud af det her.

PieFace Showdown! er et spil der er til at gå til for de fleste, selv de mindste. Spillet kan spilles af to spillere af gangen. Det går i al sin enkelthed ud på at stikke sit hovede gennem hullet gennem en maske og så skal der trykkes på en knap. Alt det man kan! Knappen flytter en kastearm der er på spillepladen til enten højre eller venstre, alt efter hvor hurtig hver modstander trykker på knappen. Når kastearmen kommer hele vejen over til modstanderen, er der en hånd der smækker op i hovedet med hvad man nu end har sat på den f.eks. flødeskum.

Spillet er let at sætte op og man er hurtig i gang. Er det børn der skal spille, kræves der opsyn af en voksen. Det er meget let at forstå konceptet, da der ellers ikke er nogle deciderede regler eller retningslinjer. Hele sættet er lavet i plastik og er nem at rengøre. For det bliver nødvendig hvis man vælger at putte flødeskum på hånden der klaskes op i ansigtet på modstanderen. Med spillet medfølger der en svamp man kan komme vand på, så der ikke svines så meget hvis det f.eks. er børn der spiller.

Hele konceptet er sjovt og det virker også godt. Maskerne er farverige og det samme er spillet som helhed. Det er en fin og robust konstruktion også selvom det hele er i plastik.

PieFace Showdown! er sjovt for alle aldre helt ned til 5 år. Der kræves dog en voksen til at sætte det hele sammen, men inden for få minutter er man i gang. Det er et godt spil for venner og familie.

Vi takker Hasbro for muligheden for at anmelde PieFace Showdown!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPokémon GO-event på Fisketorvet lørdag 18. februar
Næste indlægFilm anmeldelse : Storkene
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
braetspil-anmeldelse-pieface-showdownSå er det nu. Det er enten dig eller mig. Denne by er ikke stor nok til os begge! PieFace Showdown! er et af de mere usædvanlige brætspil. Her er ikke mange regler og spillet er ret så simpelt. Men er det sjovt? Find ud af det her.