En hver RPG elsker kender uden tvivl til Kingdom Hearts serien. Og nu vil vi se nærmere på sidste skud på stammen Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue som vi har spillet igennem på Playstation 4.

Spillet startede tilbage i 2002 på Playstation 2 og det fik mange fans til at spærre øjnene op. For spillet var meget specielt, og bragte det bedste af Final Fantasy verdenen, og blandede det med det magiske Disney univers. Og siden det udkom den gang, har hypen om denne spil serie vokset. Og nu er der kommet et ”nyt” spil i serien.

Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue indeholder hele 3 elementer. Det første er Kingdom Hearts Dream Drop Distance, som er en genudgivelse af samme titel som vi kender fra Nintendo 3DS. Det andet er Birth By Sleep. Og det sidste er Back Cover. Vi vender tilbage til alle 3 dele i denne anmeldelse.

Lad os starte ud med Dream Drop Distance, som er hoved attraktionen i dette spil. For her får man nemlig et helt spil, med en masse underholdning. Først og fremmest er det jo en Remastered version af spillet på 3DS. Men selvom det er en Remastered version, ligger man ikke det vilde mærke til det. Hvis man ser bort fra grafikken, som selvfølgelig er lidt sløj på Playstation 4, så kører spillet flydende. Og vidste man ikke bedre, ville man hurtigt tro at spillet er designet til at blive spillet på konsol, og ikke håndholdt konsol.

Der er en masse gode elementer i Dream Drop Distance, og der er som altid i et Kingdom Hearts spil, en masse at tage sig til. Spillet har ALT hvad man kan ønske sig som Kingdom Hearts fan, og er et godt spil til at fordrive ventetiden med, til vi får et nyt spil i serien. Vi nævner det ikke, men alle fans ved jo godt hvad vi alle venter på nu.

Et nyt tvist i Dream Drop Distance (som selvfølgelig også er i 3DS versionen) er at få en følgesvend som følger en i kampene. Dette skal ses som man får et godt sidekick med sig når man er ude at give den gas. Men man kan også forbedre denne følgesvend, så det er uden tvivl noget man skal huske at gå op i. For det lønner sig i sidste ende.

Der er også en anden lækker ting i DDD. For ud over at spille med Sora som vi så godt kender, så kan vi nu også spille med Riku. Men inden I får armene for højt op, så syntes vi nu ikke det har den store forskel om man bruger Sora eller Riku. Så her er og bliver vores favorit stadig Sora og hans fede Keyblade.

Har du spillet Dream Drop Distance på Nintendo 3DS, så kan vi nok med det samme sige, at det måske ikke kan betale sig at anskaffe Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, for dette spil er jo hoved attraktionen i spillet. Men når det så er sagt, så er det jo finpudset, og man får en fin samling af 2 spil og en video del her, så det kan stadig overvejes.

Det andet element der er i Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, og nok det som vi er mest vilde med er Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage. Når I først er kommet jer over den ret vilde titel, så kan vi fortælle lidt om det.

Vi er vilde med Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage (sidste gang vi nævner denne lange titel). Først og fremmest fordi det et grafisk flot eksempel på, hvad vi kan vente os af Kingdom Hearts III. Dette spil er nemlig lavet som en såkaldt forgænger til Kingdom Hearts III. Dette spil er lavet i Unreal Engine 4 som efter sigende også skulle bruges i Kingdom Hearts III. Indtil videre så glæder vi os vildt til IIIéren kommer, for efter at have prøvet dette spil vil vi have mere af den slags!

Den eneste ulempe er desværre at spillet er meget kort og hurtigt gennemført. Men det er jo også som sagt den Remastered version af Dream Drop Distance der er satset på her.

Den sidste del af Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue vi får er Back Catalogue. Denne del vil vi så ikke fortælle jer ret meget om, for denne skal opleves af jer selv. Men find popkorn frem, for der skal ses noget film.

Hvis man ser Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue som den pakke det er. Så er det uden tvivl en must have titel for alle Kingdom Hearts fans. For den har så meget at byde på, og det er godt blandet det indhold der er i pakken.

Efter at have spillet Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue i et godt stykke tid, er vi kommet frem til at det spil er en titel der er kommet for at blive. Der er timevis af underholdning i det, og vi kan altid lige tage det op og tage et par timers spil mere.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPokémon GO-event på Fisketorvet lørdag 18. februar
Næste indlægFilm anmeldelse : Storkene
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
kingdom-hearts-hd-2-8-final-chapter-prologue-anmeldelseEfter at have spillet Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue i et godt stykke tid, er vi kommet frem til at det spil er en titel der er kommet for at blive. Der er timevis af underholdning i det, og vi kan altid lige tage det op og tage et par timers spil mere.