Hvad er bedre end at spille et fjollet spil? At man selv ser fjollet ud imens man gør det. Speak Out byder op til dyst, hvor det gælder om at forstå hinanden. Det er meget sværere end man lige skulle tro. Men man får sig et godt grin når man spiller spillet. Her er vores vurdering og dom (hvis du forstår os) af Speak Out.

Speak Out sætter dig på prøve. Her er ikke terninger eller brikker på et bræt at flytte rundt med. Det eneste der er i spillet er nogle mundstykker i plastik, spillekort med sætninger og et timeglas. Man kan være op til 5 deltagere og fordelt på to hold. Det som spillet går ud på, er at man sætte mundstykket i munden. Herefter skal der trækkes et kort og personen skal så sige sætningen der står på kortet. Her gælder det om for ens hold at gætte hvad der bliver sagt og det kan blive rigtig svært. Der skal gættes rigtig på så mange sætninger som muligt inden timeglasset rinder ud. De kort med sætninger der er gættet rigtig på, beholder man og de tæller som point. Har man meldt pas på nogle at kortene, får det andet hold de kort. Det hold med flest kort, har vundet. Der er 200 kort, med sætninger på hver side til både et rødt og blåt hold. Så der er rigeligt med forskellige sjove sætninger.

Spillet egner sig rigtig godt som et party spil. Man kan få nogle gode latterkramper, da det lyder sjovt når modstanderen prøver at snakke. Selvfølgelig ser man også helt fjollet ud, da ens mund er godt udvidet og med frit udsyn til ens fine bisser. Det er dog vigtig at vaske mundstykkerne, inden spillet pakkes væk.

Speak Out er et morsomt spil. Man ser så tosset ud og det giver en god udfordring at forstå hinanden. Med mulighed for at spille flere på én gang, er det svært ikke at komme til at grine, når man sidder flere mennesker med et tosset bredt smil på. Speak Out er helt klart et spil for de fleste og personer ned til 16+ kan være med. Speak Out kan varmt anbefales.

Vi takker Hasbro for muligheden for at anmelde Speak Out.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCastlevania får sin egen TV serie
Næste indlægSniper Elite 4 Anmeldelse
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
braetspil-anmeldelse-speak-outHvad er bedre end at spille et fjollet spil? At man selv ser fjollet ud imens man gør det. Speak Out byder op til dyst, hvor det gælder om at forstå hinanden. Det er meget sværere end man lige skulle tro. Men man får sig et godt grin når man spiller spillet. Her er vores vurdering og dom (hvis du forstår os) af Speak Out.