I morgen udkommer Bravely Default fra Square Enix eksklusivt til Nintendo 3DS-familien. I videoklippet ovenfor kan du se hvordan nogle af de nye JRPG elementer fungerer. Det er elementer som Brave and Default-kampsystemet der opfordrer spillerne til at vægte chance mod risiko i de turbaserede kampe. Formålet er at vinde kampen ved at udfører angreb hvor der ikke er noget forsvar. Traileren viser også egenskaber skabt til Nintendo 3DS-systemet som den flotte 3D-grafik og StreetPass-funktionalitet. Her kan spillere, der har mødt hinanden, sammen kan genopbygge byen Norende (hovedpersonens ødelagte hjemstavn) og desuden kan tilkaldes til at hjælpe hinanden i kamp.

Ønsker du allerede nu at opleve, hvad der gør Bravely Default så innovativt, kan du nu downloade demoversion af spillet i Nintendo eShop. Demoversionen indeholder ikke bare missioner, som er unikke for demoen. Den giver dig også mulighed for at opleve StreetPass i Norende rebuilding mode og tilbyder syv spilbonusser til at låse op. Din fremgang i Norende samt de indsamlede spilbonusser kan overføres til selve spillet, hvilket giver dig en fordel, når du begiver dig ud på det store eventyr. Herudover kan du downloade særlige AR-kort og se en augmented-reality scene fra den gribende story, allerede fra demoversionen. Download PDF med AR-kort her: http://cdn02.nintendo-europe.com/media/downloads/games_8/3ds_bravelydefault_1/BravelyDefaultARCards.pdf

Bravely Default lanceres i Europa den 6. december, både selve spillet for sig selv og som en del af Bravely Default Deluxe Collector’s Edition, som indeholder spil, Agnès-figur, deluxe artbook, AR-kort og cd med det originale soundtrack.