Burnout Paradise var en kæmpe succes, og Remastered udgaven havde også en ret stor hype omkring sig. Nu kommer Burnout Paradise: Remastered også til Switch og den har fået udgivelses dato.

Ikke nok med vi giver jer udgivelses datoen, så får I da også lige den nyeste trailer til spillet:

Burnout Paradise: Remastered udgives til Nintendo Switch den 19. juni.

Forrige indlægMSI Vigor GK30 Combo – Anmeldelse
Næste indlægWRC 9 får gameplay trailer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)