Hvis du har sprængt banken på at få bygget din seneste rig og desuden gældsat dig for at få det ypperste i grafik, hvad gør du så med mus og tastatur? Det skal for alt i verden ikke ligne noget som er et aflagt kontor sæt som er blevet doneret af medlidenhed. Der er generelt tre hylder at kigge på. Den højt specialiserede øverste hylde, den midterste hylde som favner bredt og så den nederste hylde som typisk er start stedet hvis du ikke lige kender dit behov.

Det er her vi finder MSI Vigor GK30 Combo som er et sæt med mus og tastatur. Sættet kan du finde til under 500 kr. (477 er det billigste jeg lige faldt over) hvilket er en særdeles attraktiv pris. Det er produceret af MSI og dermed er der også masser af funktioner du forbinder med gaming. Der er integreret stemnings belysning, kaldet Mystic Light, du styrer med Dragon Center app’en. Du kan også let justere belysningen med funktionstaster som findes integreret i tastaturet. Du har også mulighed for at have 3 forskellige profiler. Det er alt sammen funktioner som du forventer i gaming tilbehør.

Hvis musen ikke havde det karakteristiske dragelogo og en lysstribe nederst så kunne den let forveksles med en traditionel kontormus. Der er ikke noget bemærkelsesværdigt over musen og den bør kunne anvendes af langt de fleste. Den har to knapper på venstre side som selvfølgelig egner sig bedst til højrehåndede. Den kan også benyttes hvis du er venstrehåndet selvom de to knapper så er lidt vanskelige at anvende. Bortset fra de to knapper er den nemlig symmetrisk. Den har en knap lige under hjulet hvor du kan skifte DPI mellem 400, 800, 1600, 3200 og 5000. I shootere så er 400 min fortrukne indstilling. Du finder også musen under navnet MSI Clutch GM11 Gaming.

Tastaturet er et membrantastatur. Det går under betegnelse mekanisk membran eller Mech. Membrane. Her er der tilføjet en ekstra stav eller svupper (plunger) for at give den samme følelse af et rigtigt mekanisk tastatur. Den giver vandringen, modstanden og det karakteristiske trykpunkt hvor tasten skaber forbindelse. Følelse er som sådan god nok selvom det på det tekniske plan ikke leverer den samme sikkerhed mod dobbelt tast eller det slør. Levetiden er stadig rigtigt høj og der er stadig langt op i prisklasse til et tastatur med rigtige mekaniske taster med fjedre og kontakter. Det er lidt som at sætte et stykke pap fast på cyklen med en klemme ind mod egerne for at få den til at virke som en knallert. I denne prisklasse så er det rigtigt fint fordi det giver dig mulighed for at få fornemmelsen af et mekanisk tastatur uden den tilsvarende omkostning.

Samlet set så er sættet et rigtigt solidt bud for dig som gerne vil have noget som udstråler gaming og samtidig har et budget der skal holdes. Det er også et glimrende ekstra sæt til f.eks. en bærbar. Det eneste jeg synes kunne være bedre til prisen er ledningerne. De er for stive til min smag.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStreets of Rage 4 ude nu
Næste indlægBurnout Paradise: Remastered har fået Switch dato
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.