Ethvert LEGO fartøj og gadget kan bygges, genopbygges og gen-genopbygges i forskellige kombinationer for at sikre utallige muligheder

Warner Bros. Interactive Entertainment bekræfter i dag, at LEGO Dimensions – det kommende LEGO videospil, der fusionerer oplevelsen af at bygge med fysiske LEGO klodser og det virtuelle univers– inkluderer The Simpsons™, Doctor Who, Ghostbusters™, Portal®, Jurassic World™, Midway Arcade, LEGO®Chima™ og Scooby Doo!™

De ekstremt populære universer, hvoraf de fleste aldrig før har været en del af et LEGO videospil, vil forenes med de tidligere annoncerede universer fra DC Comics, The Lord of the Rings™, The LEGO® Movie™, The Wizard of Oz™, LEGO® Ninjago™ og Back to the Future™ i ét spændende eventyr, der tager udgangspunkt i LEGO Dimensions’ Starter Pack.

Fans kan med LEGO Dimensions’ Level Packs, Team Packs og Fun Packs, der baserer sig på de fjorten brands, skræddersy deres oplevelse. De får nye figurer, fartøjer og gadgets at bygge i den virkelige verden samt engagerende indhold til selve spillet med mission-baserede levels og unikke evner til karaktererne. Alle Expansion Packs vil give spillerne mulighed for at bruge alle elementer på kryds og tværs, hvor som helst i hele spillet.

En ny trailer afslører desuden, at alle LEGO fartøjer og gadgets kan bygges i den virkelige verden. De kan derefter genbygges to gange, så hvert element i alt har tre forskellige funktionaliteter i selve spillet, og dermed sikres stor varietet. Når spillere fuldfører en byggeopgave, modtager man en virtuel vejledning til at konstruere nye fartøjer og gadgets, der har andre evner og funktionaliteter, men som er bygget med de samme fysiske LEGO klodser.

Eksempelvis kan LEGO klodserne i spillets Starter Pack bruges til at bygge LEGO Batmobilen, der gør det muligt for spillere at aktivere accelerationsknapper. Batmobilen kan derefter genopbygges og omdannes til LEGO Batblaster fartøjet, som tilføjer en Sonar Smash, der er et sonarskydevåben med evnen til at ødelægge LEGO sonar klodser. Køretøjet kan desuden gen-genopbygges som LEGO Sonic Batray fartøjet, der tilføjer et særligt angreb i form af en spærreild af missiler. Spillere kan knytte et opgraderet fartøj til LEGO Toy Tag, så de kan tage fartøjet og eventuelle nye evner med til en vens spil, eller hvor end de gerne vil spille. Spillere kan gøre dette med alle køretøjer og enhver gadget fra alle packs.

LEGO Dimensions bliver lanceret den 2. oktober 2015 og vil være tilgængeligt til Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4 og PlayStation®3 samt Wii U™.