Normalt når noget går i kage er det ikke godt. Men andre gange kan det faktisk være noget positivt. I dag udgives Cake Bash til Nintendo Switch. Det vil vi nu se lidt nærmere på.

En ting som er lækkert ved Indie gengren, er at de tør tage skridtet og gå længere end man ville turde med en AAA titel. Denne gang er det ren kage kaos på den fede måde.

I bund og grund, så er spillet kort fortalt et spil hvor du som det stykke kage nu er skal klare den udfordring der er før andre. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer. For spillet er meget mere end det.

Formålet med Cake Bash er at skabe en titel der kan samle folk til sjove små kampe. Dette kan ske enten der hjemme eller online.

Det første spil du tager vil med ret stor sandsynlighed ende i ren kaos. Det gjorde det ihverfald for mig. Men der gik ikke længe inden jeg fik styr på den kage.

Når man tager kampen op imod andre, så er det ikke bare om at klare det der nu skal klares i banen. Man kan nemlig også få fat i såkaldte våben. Og hvad er bedre end slik som våben. Dette gør dog at spillet endnu i endnu mere kaos end før.

Men når det så er sagt, så er det også det der giver spillet et ekstra kilo sukker, som gør at det er holdbart i noget mere tid. Men når vi taler om holdbarhed så er Cake Bash ikke et spil der holder i evigheder. Men det er derimod et spil du ender med at tage frem igen og igen.

Spillet er fint som online titel. Men med Cake Bash, så er det lidt som i Mario Party spillene. Det er uden tvivl sjovest når man spiller med vennerne der hjemme. For det er der man mærker de intense kampe og ma måske lige får råbt lidt ekstra i kampens hede.

Cake Bash er et sødt spil på den virkelige søde måde. Selvom det er et spil der måske ligger i den billige ende af skalaen skal man ikke tage fejl. Spillet er super sjovt og det er en af de titler man vil tage frem når man skal hygge sig med vennerne til en god aften. 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKena: Bridge of Spirits udskydes ikke
Næste indlægPlayStation 5 kommer til Danmark i dag
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)