Der er nu under en måned, 25 dage for at være præcis, indtil det næste store slag i Call of Duty serien skal udkæmpes. Her på redaktionen, har vi igenem noget tid indsamlet lidt holdninger omkring de nye tiltag, som Call of Duty: Advanced Warfare byder på.cod-advanced-warfare-multiplayer Der er lidt skepsis i krogene angående den ‘hover-mode’ som der er kommer med det nye Call of Duty. Vi så det først i Halo men senest i stortitlen -Titanfall. Men hvad det kommer til at betyde for Call of Duty serien, er endnu uvist. Den skepsis som der kan høres, når man taler med gamere online, kan også ses på forudbestillingerne af spillet. Det er det Call of Duty spil til dato, som der har været færrest forudbestillinger på.

Når jeg taler med dem på min ‘friends list’, så er det meget blandet hvem der vil ud at investere i det nye Call of Duty. Selvom Sledgehammer gør alt for at promovere spillet og sender må teaser’s ud af de forskellige baner i multiplayer, så er det stadig svært at overbevise de skeptiske gamere om, at Sledgehammer’s nyeste koncept for Call of Duty serien, er lige præcis det de ikke kan undvære, i deres spilsamling. Personligt glæder jeg mig meget til at se, hvordan det hele virker i det nye Call of Duty: Advanced Warfare. Jeg er dog selv lidt skeptisk, men jeg vil dog sige, at det ser spændende og lovende ud.

en-INTL-L-Microsoft-XboxOne-COD-AW-Themed-Console-Bundle-5C7-00001-RM3-mncoSpillet kommer heller ikke uden en  Xbox one Bundle, hvor samarbejdet med Microsoft omkring projektet er forrygende. Jeg har mange gange selv overvejet om jeg ikke skulle tage at sælge min “gamle” Xbox One, til fordel for den bundle som Sledgehammer har lavet, i deres samarbejde med Microsoft. Den er virkelig flot og gode stemningsfarver er valgt, samt at den bestemt skiller sig ud, i forhold til den nuværende konsols udseende. Denne bundle kan dog endnu, ikke hverken købes eller forudbestilles herhjemme, men kan forudbestilles via Microsoft’s hjemmeside eller på på diverse amerikanske hjemmesider. Ud over at man kan få fingre i denne lækre bundle, så er der jo også mulighed for som altid, at få fingre i forskellige bundle versioner af spillet, hvor der gives ldt extra med, jo mere man vil ofre i det selvfølgelig. Til dem som har forudbestilt spillet, både i butikken eller på netshops, får man en lille extra ting med i prisen, som er en camo-pack til sine våben samt et lille våben-pack også. codaw-pro_thumbnail På billedet, ses den såkladte PRO bundle, som er den dyreste af pakkerne. Deri medfølger ‘season-pass’ – Camo-pack, lidt plakater, to extra våben, et lille plastikkort og en lille bog.

Når spillet udkommer her d. 4 november på både Xbox One og Xbox 360, vil der helt sikkert være kø i diverse spil-butikker landet rundt, men om spillet kan stå distancen eller om spillet kan vende skepsis til et stort smil på læberne, vil tiden vise. Har man endnu ikke anskaffet sig en Xbox One eller hvis den venter under juletræet – ja så lover Sledgehammer at man ikke skal betale extra for at flytte fra Xbox 360 til Xbox One , udover selvfølgelig spillet til Xbox One. Vi glæder os meget her på redaktionen til at se, hvordan det nye Call of Duty spænder sig ud og om det kan klare distancen.

25 dage og vi tæller ned…….