Der findes på de forskellige uge (Weekly) og daglige (Daily) missioner Skull Modifiers som er med til at gøre opgaven noget vanskeligere end sædvanligt. Vi har samlet listen med de forskellige så du kan se hvad der venter dig bag hver mission.

nightfall-skull NightFall er det ultimativt vanskeligste. Det betyder at hvis alle i Fireteamet dør så bliver i returneret til kredsløb om planeten (Orbit). Der er heller ikke nogen form for automatisk genoplivning så I skal sikre at være steder hvor det er muligt at komme til at genoplive faldne Guardians.

heroic-skull Heroic giver flere og mere agressive fjender end normalt.

 

juggler-skull Juggler gør at du ikke får ammunition til det våben du har i hånden. Juggle (jongler eller skift) dine våben for at få ammunition til en anden type. Så mangler du hvid som er til primær våben så skift til sekundær der bruger grøn.

epic-skull Epic giver flere høj level fjender med skjold som samtidig er mere agressive.

 

angry-skull Angry gør at fjender ikke skal sunde sig (flincher) når de bliver ramt. Det betyder at selv om du rammer dem tit og hård med headshots så fortsætter de med at skyde tilbage som om intet var hændt.

lightswitch-skull Lightswitch er også en af de grimme. Her giver fjendernes nærkampsangreb (meele) meget mere skade, faktisk til det punkt hvor ét slag vil slå dig ihjel. Hold afstand og sørg for at have en flugtvej.

 

Dest skull anger

Anger Issues gør alle fjender mere agressive. Den eksisterer men er endnu ikke aktiv på nogle missioner så den Skull er ikke korrekt.

 

void-burn-skull Void betyder at våben med Void Damage giver mere skade, både på dem men også på dig.

 

solar-burn-skull Solar betyder at våben med Solar Damage giver mere skade, både på dem men også på dig.

 

arc-burn-skull Arc betyder at våben med Arc Damage giver mere skade, både på dem men også på dig.

 

Void, Solar  og Arc findes også på våben og der er forskel på hvilke fjender der reagerer på hvilke typer Damage. Her er forklaringen. Alle våben laver Kinect Damage og du kan med nok ildkraft gøre skade på skjold, selvom du ser teksten “Resist” når du rammer. Dit primære våben har altid kun Kinect skade.

void-burn-damage-typeVoid Burn er denne lilla figur og våben der har denne form for skade vil have den tilsvarende markering. Alle fjender med et lilla skjold og det er primært Vex, tager ekstra skade hvis du anvender et våben med Void. Der er nogle Harpies der har et Arc skjold så hold øje med farven på skjoldet.

solar-burn-damage-typeSolar Burn er denne orange figur og våben der har denne form for skade vil have den tilsvarende markering. Alle fjender med et orange skjold, og det er primært Hive og Cabal, tager ekstra skade hvis du anvender et våben med Solar.

 

arc-burn-damage-typeArc Burn er denne blå figur og våben der har denne form for skade vil have den tilsvarende markering. Alle fjender med et blåt skjold og det er primært Hive, tager ekstra skade hvis du anvender et våben med Arc.

 

Det er dit sekundære og dit heavy våben der har special skade og du bør i hver gruppe have mindst et våben med hver Burn type så du skal tage skjoldet ned på fjender.