2854896-trailer_blackops3_reveal_20150426_v2

Call of Duty: Black Ops III er strøget direkte ind som nummer 1 over det bedst sælgende spil i år, indtil videre. Det ser ud til at i forhold til de to sidste års salgs “flop” ved udgivelserne af henholdsvis Ghost og senest Advanced Warfare, er salgstallene på vej op. Call of Duty´: Black Ops III har solgt for $550 millioner USD siden udgivelsen og dette bekræfter Activision i en pressemeddelelse i går.

Dette er både hvad der er hentet fysisk i butikkerne og download via Steam, Xbox Live store og Playstation store. Det er dog svært at sige om tallet er inkluderet i de bundles som er solgt med Playstation 4. Det skal dog siges at Call of Duty: Black Ops II generede et salg på $500 millioner USD på bare en weekend i forhold til en uge, som Black Ops III har haft.

I forhold til Advanced Warfare så har Call of Duty: Black Ops III formået at forøge det digitale salg med 100%. Hvor vidt man er mere til Advanced Warfare spillestilen eller Black Ops III spillestilen. Så er Black Ops III i mine øjne, et helt klart skridt i den rigtige retning. Call of Duty: Black Ops III har slået en all-time rekord nemlig at de første 3 dage er der blevet spillet over 75 millioner timer, hvilket er ganske imponerende.

Call of Duty: Black Ops III er ude nu til Xbox One, Playstation 4 og PC.