Et ikke officielt billede er kommet frem, der viser af bagsiden på kassetten til Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition. Det er den version der indeholder Både Infinite Warfare og det remastered Call of Duty 4: Modern Warfare.

Jeg tror man skal havde ryddet lidt op på sin harddisk, hvis man kun er i besiddelse af en 500gb harddisk. Spillet kommer nemlig til at okkupere 130GB harddisk plads på din konsol.

ct81jotwaaazteh

Det er meget usædvanligt at et spil okkupere så megen plads på harddisken. Modern Warfare Remaster skulle efter sigende kun fylde omkring 30GB. Regner man det ud i runde tal så er det næsten 25% af ens harddisk kapacitet der bliver brugt, på dette års udgivelse af Call of Duty. Om det bliver tendensen at AAA titler kommer til at fylde så meget efterhånden, så skal Playstation og Xbox nok til at få lidt fut i fødderne med at lave endnu større kapacitet på deres maskiner.

Det er dog muligt hvis man har en ældre model af Playstation 4, at udskifte sin harddisk med helt op til 4TB. Dette er dog ikke noget vi vil anbefale, medmindre at garantien er bortfaldet og man er lidt fingernem. Det er straks lidt værre på Xbox One da det er knap så nemt at opgradere, men det kan lade sig gøre. Man kan eventuelt finde videoer på youtube af disse procedurer.

Call of Duty: Infinite Warfare udkommer den 4 November og skal kæmpe for pladsen under juletræet med Battlefield 1, som udkommer den 21 Oktober.