Det er allerede i morgen at Call of Duty: Vanguard udgives fra Activision og Sledgehammer Games. Derfor har de også udgivet en helt ny cinematic trailer for spillets Zombies del, som i den grad kommer til at give dig sved på panden med dens horde-baseret mode. Dette er videoen man kommer se, når man starter dén del af spillet op for første gang.

I videoen bliver vi introduceret for den store onde Oberführer Wolfram Von List. Han har til opgave at vende nazisternes held over hele kloden. Det hele sker i Tyskland, hvor Von List indgår en pagt med en dæmonisk skabning, som lader ham kunne gøre de døde levende igen.

Tidligere er vi blevet fortalt, at Zombies historien i Call of Duty: Vanguard, vil være en forhistorie til horde delen i 2020’s Call of Duty: Black Ops Cold War. Zombies delen er også udviklet af Treyarch selv.

Men denne del af Call of Duty: Vanguard går måske ikke live før en måned efter udgivelsen. Når spillet udgives i morgen d. 5 November, vil Zombies delen ikke have en historie-kampagne, da den i stedet udkommer tidligt til December.

Call of Duty: Vanguard udkommer d. 5 November, 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.