Til det store Captain Toad fans er der nu et lækkert tilbud! Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode DLC er nu kommet på Nintendo Switch Eshop. Se traileren nedenfor og set downloaden i gang!


Forrige indlægRygte: Animal Crossing Switch udgives til september
Næste indlægSå er World of Warcraft: Battle for Azeroth indholdet ude
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!