Hvis du er fan af bygnings- og strategispil, så er der nogle vigtige nyheder om den kommende udgivelse af Cities: Skylines II, som du ikke vil gå glip af. Udvikleren Colossal Order og udgiveren Paradox Interactive har meddelt, at konsolversionerne af spillet bliver forsinket og først udkommer til foråret næste år.

Den oprindelige plan var at udgive Cities: Skylines II på både pc og konsol den 24. oktober i år. Desværre må vi nu vente lidt længere på konsolversionerne til PlayStation 5 og Xbox Series X. Ifølge en X-opdatering fra Colossal Order har teamet besluttet at udskyde konsoludgivelsen for at sikre, at spillet når de høje kvalitetsstandarder, de har sat sig som mål.

I Twitter-opdateringen står der: “Borgmestre, vi arbejder hårdt på at gøre spillet klar til udgivelse. Vi har indset, at vi har brug for mere tid til at nå de kvalitetsmål, der er sat for konsollen. Vi ønsker at levere den bedste oplevelse for vores spillere, så vi opdaterer udgivelsesvinduet for Xbox & PS5 til foråret 2024.”

Fokus på Kvalitet og Ydeevne

I en separat erklæring via e-mail bekræftede både Colossal Order og Paradox Interactive, at den ekstra tid vil blive brugt til at sikre, at spillet opfylder de høje standarder for kvalitet og ydeevne på alle platforme. Dette er gode nyheder for spillere, da det betyder, at konsolversionerne af Cities: Skylines II vil blive poleret og optimeret til en fantastisk spiloplevelse.

Samtidig med udsættelsen af konsoludgivelsen arbejder udviklerne også på at optimere spillet yderligere på pc. De opdaterer de mindste og anbefalede pc-specifikationer, så pc-spillere også kan forvente forbedringer i spillets ydeevne og grafik.

Selvom det er ærgerligt at skulle vente lidt længere på konsoludgivelsen, er det vigtigt at huske, at dette sker for at give os den bedst mulige spiloplevelse. Cities: Skylines II ser ud til at være et lovende bygge- og strategispil, der vil tilbyde endnu mere dybde og kompleksitet end sin forgænger.

Pc-spillere kan stadig se frem til at dykke ned i spillet den 24. oktober i år, mens PlayStation 5- og Xbox Series X-ejere må væbne sig med tålmodighed og vente til foråret 2024 for at opleve Cities: Skylines II på deres konsoller.

Vi vil fortsætte med at følge udviklingen og bringe dig flere opdateringer om udgivelsesvinduet for konsolversionerne, så sørg for at holde øje med vores hjemmeside for de seneste nyheder om Cities: Skylines II.