Dig der elsker at ødelægge ting, hold fast, for en af de mest spændende ødelæggelsessimulatorer er på vej til PlayStation 5 og Xbox Series X/S! Teardown, udviklet af Tuxedo Labs, vil ramme konsoller den 15. november, og det bringer en eksplosiv oplevelse med sig.

Ødelæggelse Som Aldrig Før

Teardown er en voxel-baseret simulation, der lever og ånder ødelæggelse, som navnet antyder. Det er et spil, hvor du kan smadre og brække dig vej gennem en verden af genstande og bygninger. Det blev oprindeligt lanceret på PC i april sidste år og har siden da fanget hjertet hos ødelæggelsesentusiaster.

Ny PlayStation Plus Bonus

For PS5-ejere har vi endnu bedre nyheder. Teardown vil blive tilføjet til PlayStation Plus Game Catalog for PlayStation Plus Extra og Premium medlemmer samtidig med konsollanceringen. Så hvis du er et PlayStation Plus-abonnent, kan du tilføje dette spil til din samling uden ekstra omkostninger.

Masser af Nye Indhold og Sæsonpas

Men det stopper ikke her. Tuxedo Labs har store planer for Teardown i de kommende måneder. De har netop annonceret en række nye missioner, kort, køretøjer og mere, som vil blive tilføjet til spillet over det næste år. Og for første gang nogensinde introducerer de også et sæsonpas, der giver dig adgang til alt det nye indhold.

Hvordan Spiller Man Teardown?

Hvis du er ny til Teardown, anbefaler Tuxedo Labs, at du starter med spillets historie-kampagne, der indeholder hele 40 baner. Hver mission giver dig en hovedopgave, såsom at stjæle et objekt eller ødelægge visse mål, og der er også bonusudfordringer. Du skal bruge forskellige værktøjer, våben og køretøjer for at klare disse opgaver, inden tiden løber ud. Når du har gennemført kampagnen, kan du springe ind i Sandbox Mode, hvor du kan udforske alle baner uden begrænsninger.

Nye DLC’er På Vej

I forbindelse med konsollanceringen udgiver Tuxedo Labs også Time Campers DLC, som er en kampagneudvidelse, der foregår i det vilde vesten. Denne tilføjelse bringer en helt ny historie, våben og værktøjer samt ødelæggelse til en støvet minedriftsby.

I foråret næste år vil Teardown få Folkrace DLC, der sætter dig bag rattet på en flok nye køretøjer til løb og ødelæggende udfordringer.

Efter Folkrace planlægger Tuxedo Labs at frigive to yderligere DLC’er i 2024, som alle vil være inkluderet i Teardown-sæsonpasset.

Teardown er en unik og underholdende oplevelse for alle, der elsker at smadre ting i et virtuelt miljø. Med konsollanceringen og det kommende indhold kan du forvente masser af timers sjov med at udforske, ødelægge og skabe kaos.

Sæt kryds i kalenderen den 15. november, for det er dagen, hvor Teardown rammer PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Hvis du er en PlayStation Plus-abonnent, kan du endda få fat i det som en bonus. Så klar til at udforske en verden af ødelæggelse som aldrig før!

Teardown er ude allerede nu på PC.