Danmarks største popkultur-event, Comic Con Copenhagen, afholdes i denne weekend, den 5.-6. maj, i Forum i København. Billetterne kan købes i døren og på billetlugen.dk.

Skuespilleren og musikeren Mark Sheppard, som er kendt for sine roller i Supernatural, Doctor Who og Firefly, er nu føjet til den lange liste af stjerner, der deltager i Comic Con Copenhagen, hvor vi bl.a. finder danske Pilou Asbaek, Richard Harmon (The 100), Manu Bennett (Arrow, Spartactus) og Joonas Suotamo (Star Wars) – og i denne weekend får du mulighed for at møde demalle.

En række kendte youtubere vil live-streame fra et specielt YouTube-område i løbet af hele eventen. Her kan du se de superpopulære youtuber Alexander Husum sammen med RobinSamse, Lasse Vestergaard, GEX, Wtf er det, Judex, Trier Gaming, Laura Keil og mange flere. Blandt højdepunkterne er en panel-event lørdag kl. 10:45, hvor du kan komme helt tæt på nogle af disse stjerner, og et liveshow søndag kl. 15:30.

I år på Comic Con Copenhagen har vi lavet en Comic Village, der er spækket med forlæggere, kunstnere, grafiske genier og selvfølgelig tegneserier. Du får mulighed for at møde den kendte danske serieskaber Peter Madsen (Valhalla) og Matt Furey (Pepe the Frog) og se nogle af de dygtigste grafiske kunstnere in action. Ved Disneyana-standen kan du møde Patrick & Shelly Block, der har arbejdet med Walt Disney-tegneserier i mere end 20 år, specielt Anders And.

Du kan købe billetter til Comic Con Copenhagen på www.billetlugen.dk.