Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, meddeler i dag, at de lancerer en ny model i COSMOS-serien; nemlig COSMOS C700P. Med et helt nyt design både indvendigt og udvendigt – inspireret af feedback fra Cooler Master community – hæver COSMOS C700P endnu en gang niveauet for en ny generation af “drømmemaskine”-byggere. COSMOS-serien er i forvejen kendt for sit ikoniske design og kvalitetsmateriale samt for at have rigtig godt med plads at bygge på.
Involvering af Cooler Masters community

“Case Mod World Series”, fokusgrupper, meet-ups, workshops, spørgeskemaer og andre typer involvering af Cooler Masters brugere danner grundlaget for MasterConcept’et. Ligesom de konceptbiler, man har i bilindustrien, er MasterConcept en konkret virkeliggørelse af dét, som mange computer-entusiaster længe har drømt om: COSMOS C700P gør nemlig flere elementer fra MasterConcept tilgængelige for brugerne.

Fleksibelt design
En af grundstenene i MasterConcept er fleksibilitet, som bl.a. kommer til udtryk ved, at du selv kan organisere og placere dine komponenter på et valgfrit sted. Indeni COSMOS C700P kommer dette vigtige træk ved MasterConcept til syne: en roterende og flytbar bakke til bundkortet, som fungerer ved, at du drejer bakken for at skabe en skorstenseffekt og derefter indsætter grafikkortet i en lodret stilling for at optimere den naturlige luftstrøm inde i kabinettet. Skorstenseffekten får den varme luft til at bevæge sig opad med mindre forstyrrelse – for til sidst helt at forsvinde.
Fleksibiliteten stopper dog ikke dér. Bakken kan nemlig også placeres på den modsatte side for at skabe et omvendt layout. Du kan også fjerne bakken, inden opbygningen påbegyndes, og på den måde skabe mere plads til at installere størstedelen af hardwaren på en flad overflade, inden den installeres i kabinettet.
Elegant og robust aluminiumshåndtag
De ikoniske aluminiumshåndtag har fået en ny form, der giver et mere moderne udseende. Dog har de den samme funktionalitet og er lige så lette at bære som de øvrige COSMOS-kabinetter. Aluminiumshåndtagene på bunden og toppen af kabinettet er blot et af mange eksempler på de forbedringer – og på det kvalitetsmateriale – der er lagt i produktet.
Sidepanel i hærdet glas
Et panorama-sidepanel i hærdet glas med to kurvede kanter giver et indblik i systemets interne komponenter. Det hærdede glas giver 3-5 gange mere strukturel integritet, end almindeligt glas gør. At få en perfekt bøjning af hærdet glas kræver tålmodighed og præcision: At bøje glasset til den perfekte vinkel, at bevare de præcise mål efter bøjningen og at forebygge overfladefejl er blot nogle af udfordringerne ved processen, som det er lykkedes Cooler Master at mestre. Det specielle dobbeltkurvede sidepanel i hærdet glas er det eneste af sin slags på markedet.
RGB-lys
De knapt mærkbare og forsinkede RGB-lys, der er indlejret i toppen og bunden, giver en raffineret lysoplevelse på de fire håndtag. For en optimal lyssynergi i systemet kan lysene kombineres med et RGB-kompatibelt bundkort. Lysindstillingerne kan let styres med en speciel betjeningsknap på I/O-panelet. Panelet har også indbygget RGB-lys og har en USB 3.1 (generation 2) Type-C-port.
Det perfekte lærred
COSMOS C700P er det perfekte lærred, hvis du vil i gang med at bygge selv. Aftagelig beskyttelse inde i kabinettet hjælper med at gemme strømforsyning, lagringsløsninger og kabler. Beskyttelsen i bunden kan også bruges til at fremvise dine SSD i en fremtrædende position. Du kan også lede ledninger og kabler ind gennem den ekstra plads for at holde kabinettet rent. Hvis du foretrækker at installere en synlig radiator på forsiden (understøtter op til 420mm radiator), kan du let fjerne beskyttelsen.
Yderligere tilgængeligt tilbehør
Kølekonsol – hvis du har brug for at installere en tredje radiator i kabinettet, kan denne konsol installeres i bunden. Forventet pris fra EUR 6,99*.
Dobbeltbøjet sidepanel i hærdet glas – der kan suppleres med endnu et dobbeltbøjet hærdet glas, så du kan vise siderne af kabinettet og kabelsystemet. Forventet pris fra EUR 69,99*.Dobbeltbøjet sidepanel i hærdet glas – der kan suppleres med endnu et dobbeltbøjet hærdet glas, så du kan vise siderne af kabinettet og kabelsystemet. Forventet pris fra EUR 69,99*.
Bagpanel – bagpanelet giver dig mulighed for at håndtere kablerne, når bundkortet drejes, for at få skorstenseffekten frem. Desuden giver hexagonhullerne bedre luftstrøm til afkøling af systemet. Forventet pris fra EUR 9,99*.
Single Bay 2.5″/3.5″ HDD Cage – kombinationsdesignet gør det muligt at have en 2.5″ SSD og en 3.5″ HDD samtidigt. Den har også gummipuder, der absorberer vibrationerne fra HDD’en, så kabinettet forbliver så stille som muligt. Forventet pris fra EUR 5,99*.
Tilgængelighed og pris

COSMOS C700P forventes tilgængelig fra 28. september 2017 til en anbefalet pris på EUR 299,99*.

* Lokale priser er endnu ikke bekræftet.