Fælles for de to nye modeller i Cooler Masters MasterKeys-serie er det minimalistiske, nærmest ikoniske design. MasterKeys PBT S er et tenkeyless tastatur, mens MasterKeys PBT L er et 100% full size tastatur. Begge modeller er udstyret med Cherry MX-kontakter, der – som navnene antyder – er fremstillet i PBT.

Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer nu to nye tastaturer i brandets MasterKeys-serie: MasterKeys PBT S og MasterKeys PBT L. MasterKeys S PBT er et tenkeyless tastatur, mens MasterKeys PBT L er et 100% full-size tastatur, men fælles for dem er deres ikoniske og minimalistiske design, samt at de kommer med originale Cherry MX-kontakter, taster fremstillet i PBT og mulighed for såkaldte “on-the-fly “-justeringer.

MasterKeys PBT-produkterne er kendetegnet ved at videreføre det bedste fra Cooler Masters MasterKeys-serie – optimeret til at give den bedst mulige taste-oplevelse. Tastaturerne har indbygget K-key Rollover og de originale Cherry MX-kontakter, som er særligt kendte for deres holdbarhed, præcision og optimale følsomhed. Cooler Master har desuden tilføjet slidstærke 1,5mm PBT-keycaps, som fx minimerer slitage og modvirker, at tasterne falmer.
IMAGE
Til gamere medfølger syv ekstra “gamer-taster”, så disse kan komme til at fremstå særligt tydeligt på tastaturerne. Takket være Cooler Masters såkaldte “on-the-fly”-system kan man via simple tastaturgenveje nemt skifte layout – fra QWERTY, Dvorak eller Wokrman til justerbare OS Modifiers fra Windows, Mac or Linux – i kampens hede, uden brug af extra software.
PBT-keycaps for lang holdbarhed
De nye tastaturers keycaps i PBT er sprøjtestøbte, laser-ætsede og fiberforstærkede for at sikre, at de kan holde til selv de hurtigste og mest krævende fingre. De er solvent-modstandsdygtige, designet er mekanisk robust – og de kommer ikke til at “skinne” ligesom traditionelle ABS-taster har tendens til over tid. Man behøver altså ikke bekymre sig om slid på grund af svedige fingre – og med en holdbarhed på 50 millioner tasteslag kan tastaturerne holde til spilmaraton i årevis. Det gør MasterKeys PBT S og MasterKeys PBT L til et oplagt valg for hardcore gamere.

Pris og tilgængelighed
Forventede vejl. udsalgspriser for MasterKeys PBT S og MasterKeys PBT L er henholdsvis EUR 99 og EUR 109. (Det er ca 750 til 800 kr).