Cooler Masters nyeste tilføjelse til deres serie a PC-kabinetter, MasterBox Lite 5 RGB, kommer med tre foriudinstallerede RGB-fans og udskifteligt tilbehør i forskellige farver. Sammen med et elegant look og rummeligt design giver det PC-byggere mulighed for at opnå et unikt og personligt udtryk.
Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, har netop lanceret MasterBox Lite 5 RGB – et højtydende ATX mid-tower PC-kabinet. Kabinettet er udstyret med tre forudinstallerede RGB-kølere placeret bag et mørkt spejlfrontpanel, hvilket giver en fantastisk lyseffekt.
IMAGE
Høj brugertilpasning
Med tre RGB-kølere og tre udskiftelige farvepaneler (sort, hvid og rød) kan brugerne tilpasse kabinettet til deres personlige præferencer.
IMAGE
Kabinettet har masser at tilbyde til selv erfarne PC-byggere. Eksempelvis kan man downloade og printe 3D-indtræk direkte fra Cooler Masters hjemmeside i lige præcis de farver, man ønsker, så man får sit eget unikke kabinet.

MasterBox Lite 5 RGB kommer som standard med et 1-til-3 RGB split-kabel og 4-benet hanstik-adapter. De er alle certificerede kompatible med bundkort fra ASUS, Gigabyte og MSI. Et kompatibelt bundkort – eller en supplerende styreenhed – er nødvendigt for at opnå fuld kontrol over RGB-kølerne.

Vis hvad du kan
Takket være de tre forudinstallerede RGB-kølere og de udskiftelige indtræk er der mange muligheder for at forandre kabinettets udtryk. Kabinettets design med sort belægning og et PSU-cover tilfører et meget “rent” udtryk og gør det nemt at holde styr på ledningerne. Kabinettet er desuden udstyret med et 4mm tykt sidepanel i hærdet glas, så ens PC-byggeri og kraftfulde komponenter rigtigt kan vises frem.
MasterBox Lite 5 RGB har plads til enten fire 120mm-kølere (tre forrest samt én bagerst i kabinettet) eller vandkøling (også placeret enten forrest eller bagerst i kabinettet), så man med dette kabinet aldrig skal gå på kompromis med ydeevnen.

Det rummelige kabinet gør det desuden muligt at installere grafikkort med en længde på op til 400mm og CPI-kølere med en højde på op til 160mm.

IMAGE
MasterBox Lite 5 RGB kommer i handlen i august