Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer nu en ny strømforsyning i deres MasterWatt-serie: MasterWatt Maker 1200 MIJ. Strømforsyningen er sammensat af japanske og tyske komponenter af højeste kvalitet, og de gør tilsammen, at MasterWatt Maker 1200 MIJ leverer en hidtil uset ydeevne og driftssikkerhed. Et hold bestående af 40 ingeniører har tilsammen brugt over 165.000 timer på at udvikle MasterWatt Maker 1200 MIJ, og resultatet er en strømforsyning, der vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne PC-bygger og computer-entusiast.

Når kun det bedste er godt nok
MasterWatt Maker 1200 MIJ er sammensat af de bedste komponenter, der findes på markedet – og strømforsyningen er omhyggeligt testet hos nogle af Japans dygtigste elektronikingeniører. Produktdesignerne har flere steder valgt at implementere to komponenter, hvor almindelige strømforsyninger kun er udstyret med én for at minimere den varme, der genereres fra strømforsyningen og for at sikre produktet en længere levetid. Mange af disse komponenter kan klare temperaturer på op til 150 °C.

MasterWatt Maker 1200 MIJ er desuden udstyret med en planar-transformer fra Murata – en verdenskendt producent af elektronikkomponenter, som er de fleste standard-transformere overlegen pga. dens driftssikkerhed og dermed lange levetid.

Den nye strømforsyning består af specialfremstillede konvertere og et nyt strømkredsdesign, som ikke findes i andre strømforsyninger på markedet. Denne kombination gør det muligt for MasterWatt Maker 1200 MIJ at fungere uden ekstern blæser ved et strømforbrug på op til 50 pct. (600 w). Det betyder samtidig, at MasterWatt Maker 1200 MIJ er udstyret med færre varmedræn end gængse strømforsyninger – uden at det går ud over temperaturerne, som stadig holdes på et lavere niveau end med strømforsyninger med flere varmedræn end MasterWatt Maker 1200 MIJ.

Sprænger rammerne for de højeste standarder

MasterWatt Maker 1200 MIJ har gennemgået Muratas strenge kvalitetstest for at kunne levere en ydeevne, der overgår 80+ Titanium-kravene. Dermed sprænger MasterWatt Maker 1200 MIJ de nuværende kvalitetsstandarder, takket være strømforsyningens høje ydeevne og pålidelighed samt lave temperaturer.

En del af forklaringen på den høje ydeevne findes i den nøje udvælgelse af komponenter til strømforsyningen. Som tilnavnet ”MIJ” indikerer, er MasterWatt Maker 1200 MIJ produceret i Japan (”Made in Japan”); 80 pct. af alle komponenterne i MasterWatt Maker 1200 MIJ er fremstillet i Japan, mens en lille del er tyskproducerede. Det er efterhånden velkendt, at langt den meste elektronik i dag bliver produceret i Kina eller Taiwan – med undtagelse af få produkter, der – som fx MasterWatt Maker 1200 MIJ – produceres i Korea eller Japan. Cooler Master har bevidst undgået masseproducerede komponenter, fordi kvaliteten ofte er derefter. Af den grund er en stor del af komponenterne i MasterWatt Maker 1200 MIJ specialfremstillede af Muratas ingeniører.

Produkt features

  • Udviklet og produceret i Japan af Murata Manufacturing Co. Ltd.
  • Lever op til 80+ Titanium-kravene
  • Fungerer uden ekstern køler ved op til 600w (50 pct. strømforsyning)
  • Unikt transformerdesign
  • 80 pct. af komponenterne er produceret i Japan
  • 10 års garanti
  • Modulære kabler

Der er endnu ikke en dansk pris.