konami

De morer sig rigtig godt hos Konami. Der er nu sat et nyt countdown igang. 116 timer til vi får noget nyt at vide. Der er tilføjet bogstaver/tal på siden nu, så når lynet slår ned får man e, E, P, R, S og et 3-tal. Så kan spekulationerne gå igang igen, men hvis man tænker sig godt om, så burde det være til at regne ud. But wait… There’s more!


Det meget omtalte spil-event, E3, foregår fra d. 2-4 juni og hvis man laver lidt hovedregning, så burde dette countdown gå ned til 0 (igen) lige før E3, for at være præcis, d. 1. juni. Det giver lidt stof til eftertanke, men hvis man leger med bogstaverne kan man også komme frem til mange sjove konklussioner.

Udover de tilføjede bogstaver, så pop’er der også et billede op i ny og næ, med en mand med klap for øjet og en barét på. På den barét er der et badge med teksten: “Militaires Sans Frontiers”. Jeg synes at kunne genkende denne mand, men kan simpelthen ikke finde ud af, hvor fra jeg kender ham. Det er ikke Solid Snake, så meget tør jeg sige, selvom der er visse ligheder. Eller er han blevet ung igen?

konamikojima

Big Boss? Really?

Hvis du googler “Militaires Sans Frontiers” får du en masse franske sider frem. På fransk betyder det “Soldater uden Grænser”. Det lader til at være en blanding af fransk og engelsk. “Sans” og “Militaires” er fransk. “Frontiers” er engelsk, men findes også på fransk, med en lidt anden stavmåde. Hvis man talte korrekt fransk, ville det hedde “Militaires sans frontières”. (Ja, det var så fransk-undervisningen)

Efter at have kigget på billedet tonsvis af gange, mens jeg har skrevet denne artikel, så har det slået mig. Er det ikke Big Boss? Solid Snakes officer, som også er kendt som Snakes far. Var der ikke noget med en klon?

Vi må se hvad der har oppe i ærmet til E3. Spændingen stiger og det er begyndt at blive lidt morsomt.

UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE

Famitsu magazine har også et andet billede i deres nye magasin, udover “Big Boss”, er vi sikre på det er ham?

Mange tror at dette billede er Raiden, men hvis man kigge nærmere på billedet (kan du nok ikke se her), så har personen på dette billede et rødt øje og mangler det andet. Det er en helt anden person i Metal Gear Sagaen. Kan du gætte hvem? Jeg giver dig lidt tænketid.

metal-gear-raiden1

Kan du gætte hvem jeg er? (til venstre)