pirater

Bind dit ben op, sæt træbenet på. Tag klappen for øjet og fold din pirathat af avispapir (husk dødningehovedet). Hejs flaget! Og så er vi ellers klar til det næste spil på programmet. Du kan godt vente lidt endnu, men det er jo godt at være forberedt.

Disney Interactive har annonceret at der vil komme et nyt spil i Pirates of the Caribbean-serien. Den nye titel er “Armada of the Damned” og vil give en ny oplevelse, af det det pirat-univers vi har lært at kende.

Spillet vil finde sted, før filmene finder sted og heldigvis har dette spil, intet at gøre med nogen film. Så vi kan bare nyde spillet og historien og glæde os over at der ikke er en bestemt linie, som spillet skal følge. Man kan nemlig tage sine egne valg i dette spil og man kommer ikke til at mangle mystik, action, underlige vejrsystemer eller spænding.

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned udkommer til efteråret 2010, så der er masser af forberedelsestid. De har trods alt givet et par screenshots, som vi kan lune os på indtil da.

Jeg har allerede sat klappen for øjet. Har du?

pirates_carribean_1

Pirates_caribbean_2

Pirates_caribbean_canon