Der er masser af Bluetooth højtalere på markedet og det tager lidt at skille sig ud fra mængden. Det gør Creative Halo som det meste af husholdningen har haft fornøjelsen af de seneste par uger. Når jeg siger det mest så er de to katte ikke helt så begejstrede som deres ejere. Der er ellers spillet alt fra Svanesøen, Safri Duo, AC/DC, Carpark North, Def Leppard, Coldplay og selvfølgelig min personlige favorit Rodney Carrington med Show Them To Me.

Creative Halo er en trådløs højtaler som kan forbindes til din telefon eller tablet via Bluetooth. Det er der mange andre der også kan. Den er solidt pakket ind med en stoffinish og med en praktisk hank så du kan tage den med på farten. Den er der også mange andre der kan. Den holder op til 8 timer på det indbyggende batteri hvis du da ikke giver den fuld pedal hele tiden. Den er også set før. Samtidig kan du bruge den til at tage samtaler over selvom det ikke er noget jeg ser et stort behov for. Den feature er heller ikke ny. Det nye er til gengæld den store lyd med en solid bas og så ringen (Halo) som kan skifte mellem 16,8 millioner farver og skaber en hypnotisk 3D effekt. Det er ikke bare nyt det er også fantastisk underholdende.

Opsætningen er super enkel. Du tænder for Creative Halo der har de beskedne mål på 18 cm i bredden 10 cm i højden, 7 cm i dybden og en vægt på lidt over ½ kilo. En stemme fortæller at den er klar til at bliver forbundet til din enhed, hvor du vælger Creative Halo. Så er du faktisk i gang. Du kan med det samme bruge den som højtaler. På knappen yderst til højre kan du vælge effekten i ringen. Der er en hel række forskellige så du trykker bare til du finder en effekt du synes om. Der er også knapper til at skue op og ned eller vælge næste nummer i din playliste.

Lyden kan skrues rigtig dejligt højt op og den fanger hele spekteret rigtigt flot. De høje toner klarer den uden problemer med de to højtalere (drivere) og den skjulte passive subwoofer giver også bassen et løft. Det er Creative sluppet vældigt godt fra når man tænker både på enhedens størrelse og pris. Det er sjældent jeg oplever en så fuld lydoplevelse i en så lille indpakning. Den spiller uden problemer de fleste stuer og kollegiekøkkener op. Selv når du skuer helt op, så holder driverne stand uden at lyden bliver forvrænget. Creative Halo kommer rigtig til sin ret hvis du dæmper lyset og bruger de indbyggede 3D lyseffekter.

 

Jeg er helt pjattet med lyset og at det virker som om det er kommer hele vejen rundt i som i et rør. Det er et optisk bedrag lavet med spejle. Det gør ikke effekten mindre hypnotiserende. Det svarer til at have dit helt egnet private lysshow. Det er ikke gjort med det. Hvis du henter Creative Xpectra app’en (søg på Xpectra) så kan du tilpasse effekterne nøjagtigt som du ønsker. Du tager udgangspunkt i en af de mange forud definerede effekter. Tryk på info mærket i højre side og så er det bare om at slippe kreativiteten løs. Neden for kan du se et af mine forsøg. Billedet viser hvordan app’en repræsenterer det og videoklippet hvordan det så kommer til at se ud på Creative Halo. Lyden skal du ikke tage for gode vare. Det er optaget med en mobiltelefon.

Creative Halo leverer lækker transportabel lyd i en smart og robust indpakning med en unik hypnotisk lys oplevelse. Det er en genial gaveidé eller midtpunktet til en af de kommende julefrokoster. Du kan også bare slukke fjernsynet. Sætte dit favoritnummer på repeat og lave lyseffekter til solen står op. Eller går ned for den sags skyld.

Tak til Related og Creative for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRazer Naga Trinity og Tartarus V2 til MOBA spillere på højt niveau
Næste indlægCosplay – et japansk kulturfænomen for kreative nørder
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
creative-halo-anmeldelseCreative Halo leverer lækker transportabel lyd i en smart og robust indpakning med en unik hypnotisk lys oplevelse. Det er en genial gaveidé eller midtpunktet til en af de kommende julefrokoster. Du kan også bare slukke fjernsynet. Sætte dit favoritnummer på repeat og lave lyseffekter til solen står op. Eller går ned for den sags skyld.