Creative er ude med Outlier som de selv kalder et livstils-headset. Hvad betyder så det? Selve ordet Outlier kan løst oversættes til ”at skille sig ud” eller være i en anden klasse. Det synes jeg er lykkes vældigt godt. Visuelt er det elegant og virker let. Det er den hvide udgave jeg har fået lov at prøve som har lidt den samme effekt på mig som Apples hvide hovedtelefoner. Det fremstår som et rent og funktionelt produkt. Pasformen er god og sidder godt fast uden at stramme. I modsætning til andre produkter i samme kategori. så er kopperne udformet så de ikke passer ud over ørene, men i stedet passer på øret. Det tiltalte specielt den kvindelige del af husholdningen. Hun ønsker et mindre headset der ikke ødelægger frisuren og mere indgår som tilbehør til et samlet udtryk, i stedet for at være opmærksomhedskrævende.

Teknisk set så findes der en langt række af funktioner. Det kan anvendes som et trådløst headset via Bluetooth. Det har også et 3,5 mm jack stik så det er også muligt at bruge det sammen med enheder der ikke har Bluetooth. Der er også en indbygget mikrofon så du kan bruge det til håndfri samtaler sammen med din mobiltelefon. Har du en Android telefon har du desuden mulighed for at få læst tekst beskeder op med den gratis app – Buddy. Din computer kan du tilslutte via USB og hvis du er ude at løbe så er der også en pacer mode, der kan give omgangs eller mellemtider. Hvis du gerne vil have musik med på farten uden at tage mobil eller tablet med, så findes der et mikro-SD slot så Outlier kan fungere som MP3 afspiller. Smart.

outlier tilslut

Det er en imponerende mænge af funktioner som er integreret med en enkel og intuitiv betjening. Den medfølgende flyer giver et godt overblik over de mange funktioner og hvordan du anvender dem. Jeg tror at langt de fleste vil anvende Bluetooth. Bluetooth er med NFC og dermed er det både hurtigt og enkelt at tilslutte telefoner og tablets. Det er stort set et spørgsmål om at aktiveret Bluetooth på din enhed og så vælge Outlier når den dukker op på listen over nye enheder.

Helt i tråd med livsstilsprædikatet så så kan du skifte farve på det som kaldes en akustisk ring. Der findes en række farver som du kan se på det øverste billede. De er i silikone og kan byttes med elastikarmbånd fra Rainbow Loom. De skulle kunne give en bedre bas og en mere ”akustisk porøs lysoplevelse”. Lige denne del, har jeg ikke eksperimenteret med. Jeg har til gengæld forsøgt at skråle med for at overdøve melodien og generelt være til gene for mine omgivelser. Det er kun delvist lykkes. Outlier slutter faktisk så tæt til øret at alt andet lukkes effektivt ude, selvom det ikke har en støjreduktionsfunktion. Med sine kun 93 gram og de bløde kopper så er det også behageligt at have på i længere tid af gangen.

Når det nu hverken fylder eller vejer mere end det gør, så er der selvfølgelig heller ikke plads til store højtalere. Stadig er det blevet til to neodymiumenheder på 32 mm. Det giver en fin lyd og lever helt op til mine forventninger. Creative lover op til 10 timers levetid på en opladning så det burde også kunne tilfredsstille lagt de fleste anvendelsesformer.

outlier sort

Til en vejledende pris på ca. 750 kr. spørger jeg mig selv om der er noget som kunne være bedre. Da det er beregnet til at tage med på farten så kunne jeg ønske mig at det kunne foldes helt sammen. Det kræver alligevel lidt plads i en taske sammen med at det andet jeg slæber rundt på. Den eneste anden ting som jeg har fundet er, at oplæsning af tekst ikke forstår de mange populære forkortelser som f.eks. lol og tilsvarende. Ja det er en detalje.

Creative Outlier er et rigtigt godt bud på et livsstils headset rettet mod dig som er på farten. De mange tilslutningsmuligheder gør at du kun behøver Outlier uanset om du vil tale håndfrit via din mobil, høre musik eller Skype fra din computer. Det er også enkelt at anvende selvom du ikke er teknisk anlagt. Det lander i toppen af skalaen, også takket være et godt forhold mellem pris og kvalitet. Det er alletider allround headset.

Du kan læse mere her:  http://dk.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier

Tak til Creative og Related.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSteelSeries er sponsor for Steelheads 16 i Fredericia
Næste indlægUncharted 4: A Thieves End – Playstation 4 Limited edition bundle pack
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
creative-outlier-headset-anmeldelseCreative Outlier er et rigtigt godt bud på et livsstils headset rettet mod dig som er på farten. De mange tilslutningsmuligheder gør at du kun behøver Outlier uanset om du vil tale håndfrit via din mobil, høre musik eller Skype fra din computer. Det er også enkelt at anvende selvom du ikke er teknisk anlagt. Det lander i toppen af skalaen, også takket være et godt forhold mellem pris og kvalitet.