Creatives iRoar og iRoar Rock sætter ny standard for bærbare højttalere

Creative lancerer nu en ny Bluetooth-højttaler i lydbrandets populære Roar-serie, der sætter nye standarder inden for bærbare højttalere. Seriens nye topprodukt Creative iRoar er dobbelt så kraftfuld som den klassiske Roar-højttaler – og kombineres den med den eksterne subwoofer iRoar Rock, når lydniveauet og bassen yderligere nye højder.

Dobbelt så kraftfuld som forgængeren

Designet har fået et løft med moderigtige detaljer i kobber-look, men ellers minder den nye iRoars udseende meget om den klassiske Roar. På lydfronten er der dog sket en væsentlig opgradering. Den nye iRoar har ikke bare dobbelt så lang batteritid (op til 20 timer); den tager også lydniveauet til nye højder.

– iRoar producerer imponerende kraftfuld lyd, der er dobbelt så høj som i forgængeren – det føles nærmest som at have to Roar i én. Samtidig skiller iRoar sig ud ved et hidtil uset niveau for individuel brugertilpasning, udtaler Creatives direktør Sim Wong Hoo, der ikke lægger skjul på sin begejstring og stolthed over det, han kalder ”den fedeste højttaler, vi nogensinde har skabt”.

Højttaleren er baseret på en brugerdefinerbar åben platform. Det betyder, at man – udover at bruge højttaleren som den er – også kan tilpasse den til ens personlige ønsker og behov fx via software addons, eller ved at gøre brug af højttalerens dock-tilslutning og på den måde udvide hardware-platformen.

Avanceret højttaler-teknologi

Tro mod Roar-seriens prisbelønnede lydkvalitet skuffer seriens nye topprodukt ikke på lydfronten. Takket være fem højttalerenheder – inklusive subwoofer – leverer den kompakte iRoar en forstærkereffekt på over 40 watt. Letvægtshøjttaleren drives af to højfrekvens-drivere, som sørger for vidtrækkende spredning af de høje toner, en 2,75”subwoofer, der sikrer fyldig bas, mens to passive radiatorer spreder bas-bølgerne i rummet. iRoar er også udstyret med to high-performance forstærkere, hvoraf den ene er dedikeret til at forstærke de lave toner og mellemtonerne, mens den anden er fuldt dedikeret til de høje frekvenser. På den måde fylder iRoar rummet med en klar og velafbalanceret lyd med kompromisløs bas.

Løft bassen til nye højder med iRoar Rock

Sammen med iRoar lancerer Creative også den eksterne subwoofer iRoar Rock, der er fuldt ud kompatibel med højttaleren. Når iRoar placeres ovenpå docken, opnår man en yderligere forbedret bas og dyb surround-lyd. Samtidig fungerer docking-stationen som oplader, så iRoar er fuldt opladet og lige til at tage med, når man skal ud af døren. iRoar Rock udvider anvendelsesmulighederne for iRoar-højttaleren, og med kombinationen af de to behøver man ikke meget andet i sit højttaler-set up. Subwooferen sikrer en væsentlig opgradering, så selv de mest kræsne lydører tilfredsstilles, samtidig med at man stadig har en bærbar højttaler i høj kvalitet til at tage med på farten.

Opgrader til samtaleanlæg med iRoar Mic

Men kombinationsmulighederne ophører ikke her. Parrer man iRoar med den trådløse mikrofon iRoar Mic, som Creative lancerede tidligere på året, kan iRoar også bruges som komplet samtaleanlæg. iRoar Mic vejer blot 30 gram og leverer op til 10 timers taletid. Den er udstyret med såkaldt RapidTalk™- teknologi, der sikrer hurtig, nem og klar lydtransmission. Det gør iRoar Mic ideel særligt i professionelle sammenhænge fx i forbindelse med præsentationer, foredrag eller telekonferencer.

Propfyldt med features og innovative teknologier

iRoar er propfyldt med features og innovative teknologier, der forbedrer og tilfører nye dimensioner til lydbilledet og brugeroplevelsen uden at øge kompleksiteten eller gå på kompromis med brugervenligheden. En bred vifte af tilhørende apps (både til iOS og Android) udgør ”instrumentbrættet” for højttaleren og gør det nemt fx at styre og ændre lydprofiler og – indstillinger.

Vejledende priser og tilgængelighed

Creative iRoar koster 3.099 kr. http://en.europe.creative.com/p/speakers/creative-iroar

Creative iRoar Rock koster 1.149 kr. http://en.europe.creative.com/p/speakers/creative-iroar-rock

Creative iRoar Mic koster 619 kr. http://en.europe.creative.com/p/sound-blaster/creative-iroar-mic

Alle produkter kan købes online på www.creative.com.