Den innovative Super X-Fi-lydholografi imponerede eksperterne og vandt den prestigefyldte AVS Forum Best of CES Award 2018.
Creatives spritnye Super X-Fi-teknologi har vundet den prestigefyldte “Best of CES 2018 Award” i forbindelse med offentliggørelsen på verdens største forbrugerelektronikmesse i Las Vegas.
Super X-Fi imponerer anmelderne
Super X-Fi indkapsler lydoplevelsen fra et high-end multi-højttalersystem i et studie – og genskaber den samme udvidede lydoplevelse i et sæt hovedtelefoner; med samme dybde, detalje, dimensioner, fordybelse og realisme. Super X-Fi er lydens svar på 3D-holografi – skabt til hovedtelefoner.

På CES fik chefredaktøren for verdens største forum for AV-entusiaster, AVS Forum, mulighed for at opleve Super X-Fi ved først at lytte til et high-end 5.1.2 højttalersystem i et rum. Herefter blev højttalersystemet skiftet ud med et sæt Super X-Fi-hovedtelefoner – og lydbilledet var præcis det samme som få øjeblikke tidligere – nu blot leveret af to almindelige hovedtelefon-drivere.

– Vi er meget beærede over at vinde denne pris. Super X-Fi har været en drøm siden 90’erne, og det har taget mere end tyve år med ingeniør-sved og -tårer at realisere denne teknologi. Derfor er det også virkeligt tilfredsstillende – også for mig personligt – at se hvor mange, der er blevet blæst bagover af Super X-Fis magiske præstation. Jeg har aldrig tidligere været så spændt. Det, vi ser her, er livsændrende, siger Sim Wong Hoo, direktør for Creative Technology, og fortsætter:

– Vi står på kanten af en forandring i måden, hvorpå folk oplever lyd i deres hovedtelefoner. Denne nye lydoplevelse er så medrivende og livagtig, at det vil blive den nye norm for hovedtelefoner. Så snart man har oplevet Super X-Fi, vil man ikke tilbage til gamle hovedtelefon-oplevelser. Det vil svare til at gå fra farve-tv til sort-hvid. Dette er hovedtelefon-lydens hellige gral, som hele branchen har søgt efter. Det er sådan, alle hovedtelefoner bør lyde.

Hvad er Super X-Fi?
Forestil dig at indkapsle lydoplevelsen fra et high-end multi-højttalersystem i en biograf – og genskabe den samme udvidede lydoplevelse i et sæt hovedtelefoner; med samme dybde, detalje, dimensioner, fordybelse og realisme. Dét gør Super X-Fi.

Ved at udnytte den førende præcisions-teknologi kan Super X-Fi lydholografien på intelligent vis kortlægge akustikken i et lydsystem og projicere lyden til det menneskelige øre i et tredimensionelt rum – og oversætte den komplekse information til en betagende identisk lytteoplevelse til høretelefoner.

Produkter med Super X-Fi
Super X-Fi vil omfatte følgende løsninger:

  • Et sæt førsteklasses flagskib-hovedtelefoner med indbygget Super X-Fi og yderligere virtual reality-funktioner, der annonceres senere.
  • Hovedtelefoner og in-ears med Super X-Fi-teknologi indbygget i en dongle.
  • Dongles med Super X-Fi-teknologi, der gør det muligt for brugere at tilslutte deres egne hovedtelefoner (lanceres i løbet af sommeren 2018)
Besøg www.sxfi.com for at lære mere om Super X-Fi, registrere dig som interesseret i produktlanceringer eller skrive dig op til en gratis prøve-app (tilgængelig snart), der giver mulighed for at få en smagsprøve på Super X-Fi.