Den innovative Super X-Fi-lydholografi imponerede eksperterne og vandt den prestigefyldte AVS Forum Best of CES Award 2018.
Creatives spritnye Super X-Fi-teknologi har vundet den prestigefyldte “Best of CES 2018 Award” i forbindelse med offentliggørelsen på verdens største forbrugerelektronikmesse i Las Vegas.
Super X-Fi imponerer anmelderne
Super X-Fi indkapsler lydoplevelsen fra et high-end multi-højttalersystem i et studie – og genskaber den samme udvidede lydoplevelse i et sæt hovedtelefoner; med samme dybde, detalje, dimensioner, fordybelse og realisme. Super X-Fi er lydens svar på 3D-holografi – skabt til hovedtelefoner.

På CES fik chefredaktøren for verdens største forum for AV-entusiaster, AVS Forum, mulighed for at opleve Super X-Fi ved først at lytte til et high-end 5.1.2 højttalersystem i et rum. Herefter blev højttalersystemet skiftet ud med et sæt Super X-Fi-hovedtelefoner – og lydbilledet var præcis det samme som få øjeblikke tidligere – nu blot leveret af to almindelige hovedtelefon-drivere.

– Vi er meget beærede over at vinde denne pris. Super X-Fi har været en drøm siden 90’erne, og det har taget mere end tyve år med ingeniør-sved og -tårer at realisere denne teknologi. Derfor er det også virkeligt tilfredsstillende – også for mig personligt – at se hvor mange, der er blevet blæst bagover af Super X-Fis magiske præstation. Jeg har aldrig tidligere været så spændt. Det, vi ser her, er livsændrende, siger Sim Wong Hoo, direktør for Creative Technology, og fortsætter:

– Vi står på kanten af en forandring i måden, hvorpå folk oplever lyd i deres hovedtelefoner. Denne nye lydoplevelse er så medrivende og livagtig, at det vil blive den nye norm for hovedtelefoner. Så snart man har oplevet Super X-Fi, vil man ikke tilbage til gamle hovedtelefon-oplevelser. Det vil svare til at gå fra farve-tv til sort-hvid. Dette er hovedtelefon-lydens hellige gral, som hele branchen har søgt efter. Det er sådan, alle hovedtelefoner bør lyde.

Hvad er Super X-Fi?
Forestil dig at indkapsle lydoplevelsen fra et high-end multi-højttalersystem i en biograf – og genskabe den samme udvidede lydoplevelse i et sæt hovedtelefoner; med samme dybde, detalje, dimensioner, fordybelse og realisme. Dét gør Super X-Fi.

Ved at udnytte den førende præcisions-teknologi kan Super X-Fi lydholografien på intelligent vis kortlægge akustikken i et lydsystem og projicere lyden til det menneskelige øre i et tredimensionelt rum – og oversætte den komplekse information til en betagende identisk lytteoplevelse til høretelefoner.

Produkter med Super X-Fi
Super X-Fi vil omfatte følgende løsninger:

  • Et sæt førsteklasses flagskib-hovedtelefoner med indbygget Super X-Fi og yderligere virtual reality-funktioner, der annonceres senere.
  • Hovedtelefoner og in-ears med Super X-Fi-teknologi indbygget i en dongle.
  • Dongles med Super X-Fi-teknologi, der gør det muligt for brugere at tilslutte deres egne hovedtelefoner (lanceres i løbet af sommeren 2018)
Besøg www.sxfi.com for at lære mere om Super X-Fi, registrere dig som interesseret i produktlanceringer eller skrive dig op til en gratis prøve-app (tilgængelig snart), der giver mulighed for at få en smagsprøve på Super X-Fi.
Forrige indlægCastlevania sæson 2 kommer i år
Næste indlægLost Sphear ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.