Fra udgiveren 505 Games, kommer her Crime Boss: Rockay City, som er et first-person shooter spil. Her får du et miks af GTA og Far Cry, i en Hollywood spækket cocktail fyldt med stjerner. Spillet blev annonceret under The Game Awards 2022, hvor mange andre spil også så dagens lys for første gang.

Crime Boss: Rockay City bliver udviklet af Ingame Studios, som er et studie baseret i Tjekkiet. Udvikleren huser talenter der har stået bag bl.a. Kingdom Come Deliverance og Mafia serien. Der er hele 70 ansat og har god med budget, til at skabe fede spil.

Deres budget afspejles uden tvivl i Crime Boss: Rockay City, som har et Hollywood spækket cast af skuespillere med. Michael Madsen, Kim Bassinger, Danny Glover, Danny Trejo, Michael Rooker og Chuck Norris er blot nogle af de mange velkendte ansigter der er med i spillet. De har ikke kun lagt stemme til deres karaktere, men også været med til at lægge krop til motion-capture delen af udviklingen.

Crime Boss: Rockay City finder sted i netop, Rockay City. Dette er en fiktiv by, som i spillet findes i staten Florida, USA. Dette kunne meget vel sammenlignes med GTA Vice City, som også indeholder flotte strande, skyskrabere, neon lys og festlige nætter.

Men Crime Boss: Rockay City tager fart i 90’erne, og her skal du tage del i fantastiske heist missioner på tværs af byen. Du spiller som Michael Madsens karakter, Travis Baker. Her skal du blive den nye crime boss i byen. Det bliver filmisk, action fyldt og med masser af spektakulære gameplay øjeblikke i én stor åben-verden. Man vil kunne spille enten sammen med andre via co-op eller solo.

Crime Boss: Rockay City udkommer på PS5, Xbox Series X|S og PC den 28 Marts, 2023.