The Game Awards 2022 var prop fyldt med annonceringer af diverse spil, store som små. Selvom showet ikke var ligeså stort som i de forgangne år, så var der bestemt ikke sparet på overraskelserne. Selvom en hel del af spillene, allerede var annonceret før, så var der da også lidt nyt.

Det var endnu engang Geoff Keighley der havde værts tjansen, og sammen med adskillige spiludviklere, kunne de løfte sløret for fremtiden inden for spil. Her har vi samlet en komplet liste over alt, som blev annonceret under showet.

Dead Cells: Return to Castlevania DLC – kommer til konsoller og PC

Kæmp dig gennem de gamle korridorer i Draculas slot i denne kommende udvidelse til det anerkendte, hurtige action-rollespil Dead Cells. Slå dig sammen med Richter Belmont & Alucard, og brug ikoniske Castlevania-våben mod horder af monstre for at nå frem til den mørke herres tronsal.

Vampire Survivors – ude nu til smartphones

Vampire Survivors er et overlevelsesspil med minimalistisk gameplay og roguelite-elementer. Der er ingen steder at gemme sig, alt hvad du kan gøre er at forsøge at overleve en forbandet nat og få så meget guld som muligt til den næste overlevende, før døden uundgåeligt sætter en stopper for dine kampe.

Valiant Hearts: Coming Home – kommer eksklusiv til Netflix Games

I 1917, mens Første Verdenskrig raser, kæmper to brødre for at overleve skyttegravene og finde hinanden igen. Deres veje vil krydse sig med nye Valiant Hearts, der deler glæden ved at blive genforenet og rædslerne ved Vestfronten – alle desperat efter at finde hjem.

Returnal – kommer til PC

Housemarques prisbelønnede roguelike-shooter udkommer til PC i begyndelsen af 2023.
Bryd cyklussen… på pc.

Hellboy Web of Wyrd – kommer til konsoller og PC

Ligesom i tegneserierne sender spillet Hellboy ud på en række vidt forskellige og helt unikke eventyr. Selv om disse historier står for sig selv, er de alle bundet til den mystiske arv fra The Butterfly House. Da en agent fra B.P.R.D. bliver sendt på en rekognosceringsmission til palæet og straks forsvinder. Det er op til dig – Hellboy – og dit team af Bureau-agenter at finde din forsvundne kollega og afdække hemmelighederne bag The Butterfly House.

Horizon Call of the Mountain – kommer til PSVR2

Udforsk verden gennem Ryas’ øjne, den tidligere Shadow Carja-kriger, for at afdække en mystisk trussel mod Sundom og kæmpe mod mægtige maskiner under farlige missioner, mens du søger forløsning.

Post Trauma – kommer til konsoller og PC

Spillet er både en hyldest og et moderne bud på klassiske gyserspil, der blander gammeldags faste kameravinkler med højkvalitet grafik, smidig styring og medrivende lydbilleder.

Viewfinder – kommer til PlayStation 5

Udfordre opfattelsen, omdefinere virkeligheden, og omforme verden omkring dig med et kamera til øjeblikkelig optagelse. Viewfinder er et nyt singleplayer-spil, der giver spillerne timevis af interessante og sjove oplevelser, mens de afdækker de mysterier, der er efterladt.

 Among Us Hide n Seek Mode – udkommer til alle platforme

Besætningsmedlemmerne skal løbe fra og overleve Impostor, mens de bruger deres forstand til at løse opgaver for at få timeren til at løbe hurtigere ud.

After Us – kommer til PS5, Xbox Series X|S og PC

Spil som Gaia, livets ånd, og naviger i fantastiske platformsmiljøer i en abstrakt verden for at redde uddøde dyrs sjæle. Genopliv disse skabninger efter at have lært deres endelige skæbne: den sidste harpunerede hval, den sidste ørne i bur, den sidste hjort jaget og meget mere, mens du overlever møder med farlige, oliedækkede Devourers, der strejfer rundt i ødemarken på jagt efter resterende liv.

I denne følelsesladede rejse fra skaberne af det anmelderroste Arise: A Simple Story, kan du alene genoprette livet på planeten.

Replaced – udkommer på Xbox og PC

REPLACED er et 2,5D sci-fi- retro-futuristisk actionplatformspil, hvor du spiller som R.E.A.C.C.H. – en kunstig intelligens, der er fanget i en menneskekrop mod sin egen vilje. REPLACED kombinerer filmisk platformspil, pixelkunst og free-flow actionkamp med en dyb, engagerende dystopisk historie, der foregår i et alternativt 1980’er århundrede.

Street Fighter 6 – forudbestil nu!

Street Fighter 6 er en verden, der handler om gadekulturen. Lige fra graffitien til musikken, der spiller, mens du kæmper, og til selve kampen. Du vil også opleve en ny grafisk kvalitet, der lader dig virkelig mærke dynamikken i din krop.

Dyk ud i kamp mod andre spillere.
Det er som en rytme og dans, der ikke stopper.

Hades II – får early access i 2023

Som den udødelige prinsesse af Underverdenen udforsker du en større og dybere mytisk verden, hvor du besejrer Titan of Times kræfter med hele Olympus’ magt i ryggen i en omfattende historie, der hele tiden udfolder sig gennem alle dine tilbageslag og bedrifter.

Judas fra Ken Levine der stod bag Bioshock, System Shock 2

Et stjerneskib i opløsning. En desperat flugtplan.
Du er den mystiske og urolige Judas. Dit eneste håb om at overleve er at indgå eller bryde alliancer med dine værste fjender. Vil I arbejde sammen for at reparere det, I har ødelagt – eller vil I lade det brænde?

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon – kommer til Nintendo Switch

Vend tilbage i Umbra-heksens historie for at finde ud af, hvor det hele begyndte. Tag kontrol over Cereza og hendes første dæmon Cheshire for at afværge feer og løse gåder.

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord – kommer til Meta Quest 2 og PSVR2

Tag din protonpack på, og træd ind i Ghostbusters’ verden i medrivende virtual reality. Bestyr dit Ghostbusters hovedkvarter i en ny by, San Francisco, og opklar et omfattende mysterium i et nyt kapitel i Ghostbusters-universet.

Brug ikonisk udstyr, mens du opsporer, sprænger og fanger spøgelser i fængslende kampe i en omfattende og medrivende kampagne. Gå alene eller som et team med op til tre venner i co-op for at besejre en skrækkelig ny trussel – Ghost Lord. Fortsæt Ghostbusters’ arv, beskyt byen mod djævelske spøgelser, og oplev al humoren og skrækken fra den elskede serie.

Destiny 2: Lightfall – Starten på enden!

Glassplinter glimter i stjernelyset. Soldater fra Shadow Legion kæmper med Guardians under de umiskendelige skygger fra flåden over os – Witness og dens nyeste Disciple er her. Midt i kaoset begynder en rejse, der vil afsløre de skjulte tråde, der binder os sammen, evnen til at løse dem og mesterskabet til at væve dem på ny. Med denne nye kraft i hånden skal du finde styrke i dine medvogtere og triumfere i lyset af umuligheder; Legendary mode vender tilbage.

Suicide Squad: Kill the Justice League – I’m Batman!

Spring ind i Suicide Squad: Kill the Justice League – det genrefinerende, action-eventyrskydespil i tredje person, som udvikles af Rocksteady Studios, der skabte den kritikerroste Batman: Arkham-serie. Titlen kombinerer studiets signatur – det karakterdrevne fortællingsspil – med et actionskydespil i tredjeperson, og resultatet er en spiloplevelse uden lige.

Her i traileren er deres næste mål . . . Batman!

The Last of Us Part I – kommer snart til PC

I en hærget civilisation, hvor inficerede og hærdede overlevende er på flugt, bliver Joel, en træt hovedperson, hyret til at smugle den 14-årige Ellie ud af en militær karantænezone. Men det, der starter som et lille job, forvandler sig hurtigt til en brutal rejse tværs over landet.

Star Wars Jedi: Survivor – Kommer til foråret!

Fortsæt Cals rejse – Cal er ikke længere padawan, men er blevet en stærk jediridder og har udviklet sig til sin egen person. Med minderne og forventningerne fra Jedi-ordenen i ryggen er hans korstog mod Imperiet kun blevet farligere. De mørke tider nærmer sig – med nye og velkendte fjender omkring sig må Cal beslutte, hvor langt han er villig til at gå for at redde dem, der står ham nærmest.

Earthblade – Lækker metroidvania pixel spil

Du er Névoa, et gådefuldt skæbnebarn, der endelig vender tilbage til Jorden, i dette udforsknings-action platformspil. Earthblades frodige pixelkunstverden byder på problemfri udforskning, udfordrende kamp og utallige mysterier, som du kan løse. Rejs rundt i resterne af en ødelagt verden, mød beboere, både venner og fjender, og find sammen til Jordens splittede historie.

Dune: Awakening – Open-world MMO

Bliv vidne til det episke omfang af Dune: Awakening, et Open World Survival MMO inspireret af Frank Herberts sci-fi-mesterværk og den prisbelønnede storfilm af Dennis Villeneuve. Stig op fra at søge efter vand og bygge beskyttelsesrum mod storme til at kontrollere krydderistrømmene i Arrakis’ øverste lag.

Forspoken – Demo ude nu på PlayStation 5

Få et dybere indblik i de ødelæggende virkninger af Break, en magtfuld og mystisk kraft, der fordærver alt, hvad den rører ved, herunder indbyggerne i Athia og Tantas, de engang velvillige matriarker, der nu regerer landet som onde og vanvittige troldkvinder. Så oplev korruptionen på egen hånd i den spilbare demo, der er tilgængelig nu til PS5™.

DEATH STRANDING 2(Working Title) – Historien fortsætter!

Kojima Productions fortsætter Death Stranding med Death Stranding 2 (Working Title). Traileren er intet mindre end bizar, spøjs, spændende og ultra fed. Vi elsker det!

Immortals of Aveum – Skabt i Unreal Engine 5

Immortals of Aveum er lavet af skaberne af Call of Duty og Dead Space og foregår i et originalt fantasyunivers, der er omgivet af magi, fyldt med konflikter og på randen af glemsel.

TEKKEN 8 – Det bliver vildt!

Far. Søn. Mor. Denne familiesammenkomst bliver eksplosiv.   #TEKKEN8 bringer gammelt nag tilbage til den nye generation – Kazuya, Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 og… Jun Kazamas tilbagevenden!

Nightingale – Realmwalker’s Journey trailer

Fae Realms of Nightingale er fyldt med monstrøse dyr, magiske væsner og trusler, som du ikke kan forestille dig. Hvem er bedre end dig, Realmwalker, til at overleve de kommende udfordringer? Red dig selv, overlev rigerne, og genopbyg verden igen.

Baldur’s Gate 3 – Kommer til August, 2023

Saml dit hold, og vend tilbage til de glemte riger i en fortælling om fællesskab og forræderi, offer og overlevelse og den absolutte magts lokkemuligheder.

Wayfinder – Deltag i den lukkede beta!

Bliv en Wayfinder, og lås op for deres kræfter, mens du vælger din vej og spillestil, mens du skubber en fjendtlig magt tilbage, der har overtaget din verden.

Du kan direkte forme og tilpasse de eventyr, du tager på sammen med dine venner, for Wayfinders er stærkere sammen.

Diablo IV – Forudbestil, og deltag i Open Beta Early Access

Se, hvordan Inarius, ærkeengel fra de høje himle, udfordrer Lilith, hadets datter.

Horizon Forbidden West: Burning Shores – DLC

Horizon Forbidden West: Burning Shores: Aloy forfølger en uhyggelig trussel i Los Angeles’ utæmmede vildmark, der nu er et forræderisk vulkansk øhav.

BLUE PROTOCOL – Kommer til konsoller og PC

Gør dig klar til at kæmpe for din fremtid. Verden er på randen af ødelæggelse. Du bliver nødt til at stole på venner og fremmede for at hjælpe dig med at genfinde den helt, du er. I dette actionfyldte kamp-MMO er det op til dig at vinde fremtiden tilbage.

Remnant 2 – Kommer til konsoller og PC

Remnant 2 kaster spillerne dybere ind i en ødelagt verden, der kræver en blanding af metodisk og frenetisk kamp på afstand og nærkamp mod snedige fjender og hårde boss-kampe. Gå ind i kampen som en enlig ulv eller udlign oddsene ved at slå dig sammen med to venner for at overvinde skræmmende udfordringer.

Hver gang spillerne starter en ny gennemspilning af Remnant 2, vil de blive ført ind i en ny verden, der er bygget op af en bred pulje af steder, fjender, NPC’er, bosser og våben. Disse dynamisk opbyggede baner giver mulighed for unikke oplevelser, da elementerne væves organisk ind i verden og fortællingen.

TRANSFORMERS: REACTIVATE – Roll out!

Den alvorligste trussel mod menneskeheden er kommet. Og den har allerede vundet.

Jorden er ikke længere vores; den tilhører dem.

Kæmp tilbage mod Legion i TRANSFORMERS: REACTIVATE, det nye online-actionspil fra Splash Damage med 1-4 spillere.

Banishers: Ghosts of New Eden – Fra skaberne af Vampyr

New Eden, 1695. Antea Duarte og Red mac Raith er elskere og Banishers, spøgelsesjægere, der har svoret at beskytte de levende mod truslen fra spøgelser og spøgelser.

Efter en katastrofal sidste mission bliver Antea dødeligt såret og bliver en af de ånder, hun afskyr. I den hjemsøgte vildmark i Nordamerika søger parret desperat efter en måde at befri Antea fra hendes nye situation.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Kommer til konsoller og PC

Den kult-klassiske Space Marine-serie er ved at vende tilbage med en højoktanig ny oplevelse i Warhammer 40.000-universet, som præsenteres i en bombastisk trailer med skuespilleren Clive Standen (Vikings, Taken) i rollen som fanfavoritten Løjtnant Titus.

Leg en Space Marine, en overmenneskelig kriger, der beskytter menneskeheden mod ufattelige rædsler, i brutalt effektiv tredjepersons action. Forvent den karakteristiske hurtige og flydende spiloplevelse fra det bedste studie i klassen Saber Interactive – holdet og motoren bag World War Z.

Meet your Maker – Byg, opgradere og overlev!

Meet Your Maker er et post-apokalyptisk first-person bygge- og ridespil, hvor hver bane er designet af spillerne. Skift mellem rollerne, mens du udtænker snedige labyrintlignende forposter fyldt med fælder og vagter, og gør dig derefter klar til metodisk hurtig kamp ved at plyndre andre spilleres kreationer.  

Crash Team Rumble – Crash Bash ish’

Slut dig til helte og skurke i Crash-universet, når de står over for hinanden i et episk mesterskab i hold mod hold med Wumpa-samling og ø-hopping. Fra de samme udvikler der stod bag Crash Bandicoot 4, Toys for Bob.

The Lords of the Fallen – Det bliver episk!

Der venter dig en enorm verden i det helt nye, mørke fantasy-action-RPG The Lords of the Fallen. Som en af de sagnomspundne mørke korsfarere skal du begive dig ud på en episk mission for at vælte dæmonguden Adyr.

CRIME BOSS: ROCKAY CITY – Et Hollywood spækket action spil

Crime Boss: Rockay City, et førstepersons skydespil, der kan spilles solo eller sammen med venner, fra teamet hos InGame Studios og 505 Games.

Spillet foregår i Rockay City, en blomstrende, flamboyante storby fuld af tårnhøje skyskrabere og sandstrande, og du indtager rollen som Travis Baker – en mand, der har sat sig for at blive den nye konge af Rockay City, en forbrydelse ad gangen.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Mere Keanu Reeves og nu også, Idris Elba

Idris Elba spiller Solomon Reed, en FIA-agent for det nye USA. Gå sammen og tag på en umulig mission om spionage og overlevelse.

Gør dig klar til Phantom Liberty – en spion-thriller-udvidelse til Cyberpunk 2077, der foregår i et helt nyt distrikt i Night City.

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON – Seje mechs!

I ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON samler og styrer spillerne deres egen mech med 3D-manøvredygtighed, så de kan bevæge sig frit gennem tredimensionelle missioner med højt tempo.
Tag svære udfordringer op, og overmande dine fjender med dynamiske bevægelser, der gør fuld brug af nærkamp og nærkamp.
Spillerne kan nyde en række handlinger, som kun virkelig kan realiseres med mechs.

FINAL FANTASY XVI “REVENGE” – Helt ny trailer!

Hævnens flammer brænder klart og lokker med ambitiøs sult. Væk Eikons, men vil du dominere dem, eller vil de dominere dig?

Det var noget af en mundfuld! Uden tvivl kom der endnu flere spil på listen over must haves af spil. Av for pengepungen da!