Inden længe udgives Crown Trick. Nu kan vi vise jer lidt forskellige våben fra spillet.

Team 17 er i godt humør. Så de har frigivet en ny trailer til Crown Trick. Denne trailer er over 5 minutter lang, så der er nok at se på. Den viser os lidt gameplay fra spillet. Men hovedformålet med traileren er at vise spillets våben frem:

Crown Trick udgives den 16. oktober til PC og Nintendo Switch.

Forrige indlægRazer Naga Pro – anmeldelse
Næste indlægHvad er Pikmin 3 Deluxe?
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)